Бензинови косачки

Филтрирай по
Мощност
Ширина на косене
Марка
Обем на коша
Обем на двигателя
Цена
от 299 лв. до 1599 лв.

Бензиновите косачки са предпочитано средство за косене на средни тревни площи (над 750 м2), поради голямата си мощност на двигателя и удобството при употреба. Те не са придирчиви към дебелината на тревата и са много издръжливи на продължителна експлоатация. Нека обаче разгледаме по-отблизо предимствата им и техните специфики на работа.

Предимства на бензиновите косачки

Тези моторни машини са с увеличена мощност на двигателя и са подходящ избор при косене на средни по големина площи. Не са зависими от тока и могат да се използват в местности, където няма електричество. Ширината им е по-голяма в сравнение с електрическите варианти (около 53 см), което означава, че обхващат максимална площ, намалявайки времето за извършване на задачата.

Подходящи са за употреба при зони до 1600 м2 и имат по-обемен кош. Позволяват бърза и качествена работа при максимален комфорт, а големият им резервоар за горивото ще Ви спести честото спиране за зареждане. Не се нуждаят от кабел, който ще се заплита в околните растения, а краният резултат е впечатляващ - равномерно подстриган райграс, приличащ на килим.

Специфики на работа

Използването на подобен тип моторни тримери е изключително приятно и не изисква специфични познания. Нужно е само еднократното издърпване на специалното стартерно въже, предназначено за запалване на двигателя и ръчното насочване на уреда. Тук имате възможност и прецизно да регулирате височината на косенето, както и авариен бутон за незабавно спиране.

Кошът много лесно се отстранява и изсипва, а по-големият му обем, в сравнение с електрическите аналози, позволява събиране на повече окосена трева и намалява броя на спиранията. Можете също да регулирате наклона на ръкохватката за по-комфортна употреба или да настройте уреда да изхвърля окосеното настрани, в случай че липсва кош.

Защо да изберете от HomeMax

Защото винаги се грижим да предлагаме максимално разнообразие на продукти с различни функционалности за гъвкав избор. Цените ни винаги са били едни от най-добрите на пазара, а качеството без аналог. Предпочитайки нас ще получите още:

  • 100% професионално обслужване;
  • индивидуално внимание от консултантите ни, които с радост ще Ви изслушат и ще предложат най-добрия вариант според нуждите Ви;
  • само нови продукти с гаранция за качество от производителя;
  • верига от физически магазини в големите градове на страната;
  • възможност за преглед на покупката преди да я платите.

Всичко това и още много положителни изживявания Ви очакват, само в HomeMax. Запознайте се с нашия богат асортимент и намерете най-качествените бензинови косачки! Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм