Душове за баня и смесители

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 1249 лв.

Какви са съвременните тенденции в обзавеждането за една баня

В настоящите бани вече се набляга върху елегантността и минимализма. Тук оптимизацията на пространството вече е от съществено значение и за това много зависи дизайна и големината на съответното оборудване. Това с пълна сила важи и за душовете и смесителите. Съвременните трендове се основават на:
• Икономичност - както споменахме, икономията на пространство и ресурси е от важно значение. Вече съществуват системи за икономия, смесващи струята с въздух, при което налягането се запазва, но се изразходва по-малко вода;
• Дизайн - изборът на външност е доста голям и разнообразен, така че да отговори на различните потребителски предпочитания. Той трябва да е съобразен с останалото оборудване.
• Други - функционалността е не по-малко важна от горните фактори. От всяка нова покупка, очакваме максимално количество екстри на достъпа цена.

Какви видове има

Видовете са най-различни, но основните са два:
1. Според начина на поставяне - тук имаме също 2 варианта, като стенен и стоящ. Първият стои директно на стената, а другия е със специална колона.
2. Според използвани материали - доста често съвременните производители използват месинга, като основен материал за изработка.

Съществуват също смесители за вана и мивка. Първите обикновено притежават отделен извод за свързване на ръчен душ за окачване. При вторите такъв липсва и те или се монтират на стената с добре прикрити тръби или директно върху умивалника. Те също могат да се поставят и върху ваната, ако в нея е предвидено подобно фиксиране.

Как да изберем най-подходящите

При избора съобразете дължината на чучура. Ако той е по-дълъг от коритото на умивалника, водата ще тече отвън. Преценете дали желаете едноръкохватков или двуръкохватков. В единия случай, топлата и студената вода се нагласяват с единствен кран, а в другия с два. Първият е подходящ в случаите при подвижните ръчни душове, където едната ръка е заета да държи слушалката.

Препоръчително е да се вземат двата прибора в комплект, за да се допълват по дизайн. Ако са отделни видове, проверете дали съвпада цолажа на свързващия шлаух и този на миксера.

Какво се предлага в home-max.bg

В онлайн магазина ще откриете огромна гама от оборудване за банята, като умивалници и смесители с вградена система. Аксесоари от рода на свързващ шлаух и държачи, слушалка с пита, монтажни елементи и други. В гамата ни още ще откриете комбинирани панели за хидромасаж с различни по брой дюзи.

Защо да се доверите на HomeMax

Защото цените в онлайн магазина home-max.bg са изключително достъпни, продуктите качествени и най-разнообразни за максимално удачен избор. При нас получавате бързо и професионално обслужване, експресни доставки и гаранция за качество. Тези и още изгодни търговски условия Ви очакват само при нас. Заповядайте!

 Душове и смесители