Филтрирай по
Цена
от 139 лв. до 459 лв.
Страница 1 от 1

Отмина времето, в което банята беше просто помещение, с единствената функция – да си вземеш душ. Вече е място, на което да релаксираш, да забравиш за стреса през деня, да се пречистиш. Днес, с напредване на технологиите и дизайна във все повече бани се внедряват елементи, присъщи за СПА център. А душовете в този стил са се превърнали в задължително условия за проектиране на висок клас баня.
Така хубавата система се превръща в лукс, на който можете да се наслаждавате всеки ден, без значение колко е натоварен графикът Ви.

Какво представляват душ панелите

Това е система с много глави, които пък имат множество функции. Чрез нея собствениците на жилища могат да се насладят на релаксиращо къпане. Инсталирането на панел може да превърне Вашето помещение в малък оазис. Накратко можете да избирате между класическо преживяване в банята или регулируеми различни масажни струи.

Предимства от наличието на тази система:

 • Инсталира се лесно - водопроводчикът може без усилие да инсталира и свързва водния поток на мястото на стария Ви смесител или разклонител;
 • Нуждаете се от минимално планиране и са идеални за бързо обновяване на банята;
 • Изглеждат много впечатляващо и придават стил на Вашата баня;
 • Достъпност - тези панели са по-евтини за закупуване, инсталиране и поддръжка, отколкото други вградени системи. Не се нуждаят от скъпа инсталация или водопроводни надстройки и струват по-малко.


Душ панелът е едно от най-добрите неща, които трябва да включите във Вашата баня, без да харчите много и да нанасяте щети по стените.

Те ви дават страхотно усещане за релаксация, което ви прави освежени след стреса през деня.

Какво трябва да вземете предвид при избора

 • Те се различават по дизайн – броят на дюзите, материалът на изработка, цвета, могат да бъдат с или без лавица;
 • Съобразете се с дизайна на Вашата баня и преди да закупите своят нов панел, преценете каква площ можете да прежалите за него и след това заповядайте в магазина, където можете да разгледате на живо нашите предложения;
 • Функции - можете да изберете вашия душ въз основа на красотата и елитния дизайн, но той ще е безполезен, ако не изпълнява основните функции на душ панела. А те са проектирани с различни такива като спрей, водопад, дъжд, масаж и други;
 • Система за водно налягане - този фактор обикновено се игнорира, но е много важен. Някои панели може да са несъвместими с Вашата душ система.

Има ли особености при монтажа им

Преди да започнем, трябва да Ви предупредим, че това е само наръчник. В случай, че не получавате яснота от написаното, Ви препоръчваме да се обърнете към експерт, за да не повредите нещо в банята си.

 1. Изключете водоснабдителната система;
 2. Измерете пространството, на което ще фиксирате Вашата нова придобивка. Маркирайте мястото;
 3. Отбележете местата на винтовете и направете дупки;
 4. Поставете монтажните скоби, след това се уверете, че сте затегнали здраво винтовете;
 5. Закрепете душа за стената;
 6. Включете захранването с вода, за да тествате.


Защо да се доверите на HomeMax

Ние в HomeMax се стараем да поддържаме богат асортимент от душ панели от различни брандове, функции и ценови клас. При нас ще откриете точно това, от което имате нужда. Поръчайте лесно и бързо онлайн до Ваш адрес или до удобен за Вас наш магазин.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм