Вътрешни интериорни врати

Категории
Филтрирай по
Височина
Ширина
Посока на отваряне
Материал
Цена
от 99 лв. до 359 лв.
Страница 1 от 2

Преходния елемент е много важен от интериора на едно помещение. Има някои важни моменти, които трябва да се предвидят преди да отидете да пазарувате в магазина. Те изключително много влияят върху придаването на уют и приятна атмосфера в стаята за това продължете да четете долните редове.

Какви врати ще откриете в магазините на HomeMax

В зависимост от цялостното оформление на помещението имате възможност да направите своя избор из между огромен продуктов каталог. Можете да избирате от всевъзможни дизайни и цветови варианти, като дърво, монотонни вариации с различни декоративни орнаменти, имитация на надрасквания, с гладки повърхности, с остъклени участъци, светли и по-тъмни нюанси, дори и с различно оформени дръжки на бравите.

Всичко е изработено от качествени и дълготрайни материали, които ще ви радват години наред, а достъпните ценови предложения са по-конкурентни от всякога, така че възползвайте се.

Какво трябва да имате предвид при избора на врата

Преди да отидете в магазина е необходимо да сте наясно с цялостния интериор на помещението, за да можете да изберете подходящия цветови вариант. Височината, ширината и посоката на отваряне също са от значение. В случай, че стаята е малка е добре да се насочите към плъзгащите варианти, не заемащи много място и в същото време отново толкова удобни за употреба и със съвременен вид.

Материалът на изработка е от съществено значение. Както знаете, тук въздухът е с повишена влажност, от което се създават предпоставки за развитието на бактерии. Хубаво е да се отдаде предпочитание на продукти, изработени от:

  • Дърво;
  • Фурнир;
  • Ламинат;
  • Стъкло.

Как да монтирате вратата

Преди началото на монтажа трябва да определите на къде ще се извършва отварянето. Определяйки това е наред сглобяването на рамката с пирони или винтове. После се поставя в предвидения отвор и посредством специални дървени заглавки се фиксира правилно, следейки нивото с нивелир. Необходимо е да се съблюдават долните краища на рамката да са на нивото на пода. След определяне на крайното положение, финално се прикрепва за стената посредством специални винтове с дюбели.

Защо да изберете HomeMax

С дългогодишното си присъствие на пазара успяхме да придобием голям опит в търговията с битови материали, направихме куп изследвания и вече сме оптимизирали процеса по обслужването и предлагането доста успешно. Вече цените са ни повече от достъпни, бързо обработваме поръчките и ги доставяме, грешките са сведени до минимум, а броя на доволните клиенти огромен. Ако все още не сте се присъединили към общността на Home-max, направете го още сега.

 Интериорни врати