Филтрирай по
Вид
Цена
от 8 лв. до 64 лв.
Страница 1 от 1

Какви видове гювечи се предлагат?

Ястията приготвени в керамичните съдове имат специален вкус и са много ароматни. Не само рецептата е тайната за това, но и самия материал на изработката им. Стандартно са керамични, като се предлагат не само с традиционна шарка, но и с различни цветове, които да подхождат на другите съдове в кухнята ви. Така например можете да закупите зелени, оранжеви, жълти или пък бели гювечи от HomeMax, както и да ги сортирате по цена.

Предимствата на керамичния гювеч:

  1. Изглеждат много привлекателно и стилно;
  2. Благодарение на равномерното затопляне, храната приготвена в тях има великолепен вкус;
  3. Не малко достойнство е и това, че този материал е екологичен. При нагряването му не се отделят никакви вредни вещества, което означава че храната приготвена в тях е не само вкусна, но и безопасна;
  4. Освен това, тези съдове се почистват изключително лесно;
  5. Изстива бавно и така храната ще е топла дълго време след нейното приготвяне.

Каква е разликата между гювече и гювеч?

Това е традиционно балканско ястие, което се приготвя най-често с месо и зеленчуци. Има особено ароматен вкус, като вегетарианците също обичат да готвят в този съд. Среща се и в другите култури като унгарската кухня, но там се нарича гулаш. Поради здравословния начин на готвене и отличен вкус, гювеча е любимо ястие на много хора. Гювече е самия глинен съд, в който се готви ястието във фурната и най-често е керамичен. Има ред предимства - здравословно готвене, отличен вкус, лесен за почистване и други.

Защо да изберете HomeMax?

Защото качеството на всички предлагани при нас продукти е гарантирани, а цените ни са без конкуренция. Предлагаме ви голямо разнообразие от над 70 000 продукта за дома, които са удобно сортирани по категории. Работим само с оторизирани доставчици, за да сме сигурни в отличното качество на нашите стоки. Винаги се стараем да ви радваме с редовни промоции и ви предлагаме изключително изгодни условия на пазаруване. Доставката ни е бърза, а отношението към нашите клиенти лоялно и коректно. Можете да направите покупката си, както в сайта ни, така и да посетите един от много ни физически магазини в цялата страна. Очакваме ви още днес!