Компютърни периферни устройства и аксесоари

Филтрирай по
Марка
Вид
Цена
от 10 лв. до 38 лв.
Страница 1 от 1

Без съмнение много от нас не си представят вече живота без компютрите и мобилните устройства, а с това и съпътстващите ги аксесоари и периферия. Какви са трендовете към момента и как да направите правилният за Вас избор ще се опитаме да обясним днес, допълнително представяйки Ви предложенията на Home-max.

Какви са тенденциите при съвременната периферия?

Към днешна дата, сериозен интерес предизвикват иновациите в областта на компютърната периферия, а това са очилата за виртуална и допълнена реалност, както и лазерните 3D принтери, макар последните да са по-малко разпространени.

Виртуалната реалност представлява 3D обкръжение, автоматично позициониращо се в зависимост от местоположението на главата Ви. Тоест, ако си завъртите главата наляво, ще можете да видите случващото се в лявата част на гледания от вас обект - както се случва в реалния свят. Това създава впечатление на реално присъствие на съвсем друго място, без изобщо да променяте моментното си местонахождение. 

Как да изберете за дома и офиса?

За дома или офиса, популярни към днешна дата са комбинираните решения, съчетаващи в себе си принтер и скенер в един уред. За домашна употреба предпочитани са музикалните и портативни аксесоари, както и разнообразните носители на информация - карти и флаш-памети и т.н. При последните характерното за съблюдаване е вместимостта. Картите, освен че са с различна вместимост, при тях се обръща внимание и на големината им - SD и microSD - най-популярните към момента формати.

Сред музикалните и гейм феновете, често предпочитани са мини аудио-системите от по няколко малки съраунд колони, комбинирани от субуфер, възпроизвеждащ предимно ниските честоти от звуковия спектър. Като оставим настрана дизайна им, полезно при избора е тяхната мощност. Все пак, те са за домашна употреба и не се надявайте на големи показатели, но една стая от 20 кв.м. я озвучават идеално.

Какви видове аксесоари и устройства може да намерите на Home-max.bg?

При нас налице са множество разновидности на допълнения към домашните и офис настолни компютри и лаптопи, като слушалки, тонколони, флаш памет, рутери, компакт дискове, пад за мишки и много други. Цялата гама е специално селектирана и съобразена спрямо търсенето и интереса от страна на клиентите ни, така че заповядайте и при необходимост се свържете с нас.

Защо да предпочетете Home-max.bg?

Защото в онлайн магазина освен, че предоставяме разширено разнообразие от разновидности, те са на достъпни цени и с продължителна гаранция. Също така, избирайки нас, като доверен търговски обект, печелите още:

  • бързо и гъвкаво обслужване от млади и амбициозни хора, посветени на кариерата си;
  • възможност за бързи поръчки, без да предоставяте лични данни и да губите време в регистрации;
  • при поръчка можете да се абонирате за получаване на нашата брошура, където да следите за промоции;
  • възможност за посещение на реалните ни магазини из цялата страна;
  • екип от професионалисти, с които да разговаряте и да зададете вашите въпроси.


Тези и много други привилегии Ви очакват само при нас. Посетете ни!