Кухненски плочки

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 526 лв.

Плочките са се превърнали в неотлъчен елемент от една кухня и това не е случайно, имайки предвид техните свойства да издържат на влага, надрасквания и физически удари и търкания. А точно на тези условия те са подложени в помещението за готвене. Въпреки своята здравина, те от друга страна са красиви и към момента съществува голямо разнообразие на цветови и естетически решения, лесни са почистване и дълго време не губят първоначалния си блясък.

 

Какви видове плочки за кухня предлага онлайн магазина на HomeMax?

При нас разнообразието на подови и стенни настилки е голямо и можем да ви предложим огромен продуктов каталог от гранитогрес, керамика, фаянс, теракот. Размерите и шарките също са в изобилие. Имаме от светли и тъмни тонове до свежи тропични нюанси с възможност за цветови комбинации и размери.

 

Можете дори да откриете шарки с имитация на мрамор, гранит, релефни варианти, модерни 3D гравировки, гланцови, матови в перфектно състояние и всичко това на изключително конкурентни цени.

 

Какви са предимствата на кухненските плочки?

Този тип облицовъчен материал е така предпочитан в съвременното строителство, тъй като се изработва от био материали и след технологичната си обработка придобива изключителна здравина и устойчивост на силен натиск, физически удари и надрасквания. Не пропуска влага и не позволява развитието на мухъл, плесен и бактерии.

 

Имат значителна износо- и термо-устойчивост и са пожаробезопасни. Красиви са и с подходящото съчетание на цветовите варианти може да придадете модерен и съвременен стил в помещението.

 

Какво трябва да знаете при избора ви?

Към днешна дата, разнообразието е толкова голямо, че човек ако не е подготвен много лесно ще се обърка и грешния избор е гарантиран, но тук ще дадем някои насоки, които да Ви улеснят в избора:

 

  • няма универсално решение за всяко помещение. Всеки облицовъчен продукт е със своите особени характеристики;
  • опитайте се да изберете най-подходящите в зависимост от условията им на експлоатация и продукт, от който са изработени. Горещо препоръчваме да обърнете внимание на подовите и стенните облицовки, тъй като са различни;
  • прочетете максимално информация за продукта, който сте харесали, консултирайте се с операторите за повече детайли, отдайте предпочитание на популярните и доказа ли се производители.

 

Защо да предпочетете HomeMax?

Само при нас качеството е гарантирано на изключително ниски цени, бързо и качествено обслужване с бързи доставки и възможност за плащане след, като предварително сте прегледали покупката си, така че заповядайте още сега.