Ленти


Различните ленти са чудесен начин да улесните някаква битова дейност, или докато сте в ремонт за ограничаване на определено пространство от друго и т.н. Както при всички други стоки обаче, така и при тях има различни разновидности, за които ще поговорим по-долу.

Какви разновидности има?

Съществуват доста видове, така че нека ги изброим накратко:

  • хартиени - изработени са от хартия с определена ширина и са лепящи;
  • силиконови - направени от еластичен и здрав силикон, те са лепящи;
  • монтажни - направени са от полиуретан с двойно или единично залепване;
  • пакетажни - предлагат се в множество цветове и са едностранно лепящи се;
  • противоплъзгащи - с грапавата си повърхност те не позволяват подхлъзване, подобрявайки сцеплението с пода;
  • хоби - здрава и универсална лента за употреба в дома, офиса и други места;
  • алуминиеви - отличава се с изключителна здравина и устойчивост;
  • за фуги - осигурява отлично сцепление с гипсокартона и предотвратява напукването на шпакловката в съединителните места между два листа;
  • сигнални - направена от разноцветен найлон за повишена забележимост;

За какво се използват различните ленти?

Намират приложение в строителните и ремонтните дейности, както и за битови нужди. Хартиените варианти предимно служат в бояджийството за ограничаване на определени части от повърхността. Силиконовите модели са приложими в санитарията за уплътнение и са водо- и влаго-устойчиви. Монтажните са за безвинтово прикрепване на предмети, като огледала, етажерки и т.н. Пакетажните тип тиксо намират приложение в пакетажните цехове.
Противохлъзгащите подобряват сцеплението с подовата настилка, предотвратявайки неволното подхлъзване и се използва по стъпалата на стълбата например. За любителските занимания са предназначени хоби моделите, а алуминиевите се употребяват в хладилната техника. Тези за фуги са нелепливи, но изключително гъвкави за предотвратяване напукването на гипсовата шпакловка. Сигналните от своя страна са с червен акцент, който да се забелязва отдалеч и служи за маркиране на даден участък, през който се ограничава преминаването.

Какво може да намерите на Home-max.bg?

Изброените видове са достъпни и онлайн в Home-max на невероятно изгодни цени и клиентски условия за пазаруване. Вие получавате пълна гама от разновидности, служещи за различни дейности и при отделни случаи, а качеството им на изработка е най-доброто. Вижте предложенията ни и при нужда не се притеснявайте да ни потърсите.

Защо да пазарувате от Home-max.bg?

Защото само при нас ще видите толкова огромно разнообразие на едно място и с изгодни търговски условия и цени. Доставките ни са значително кратки, без значение от локацията Ви в страната, а екипите ни от експерти веднага ще откликнат на запитванията. Само сега платформата ни за пазаруване не е била никога по-лесна за използване и интуитивна за навигация, дори и през устройства с малки екрани, така че възползвайте се. Очакваме Ви!