Дискове за рязане и шлайфане

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 199 лв.

Дисковете за рязане и шлайфане се използват предимно в строителните дейности за обработка на метал, неметал, бетон, фаянс и дърво. Колко са видовете и как да направим правилния избор ще споделим в днешната ни статия.

Колко вида дискове за рязане и шлайфане има?

Основно се делят на две:

  • Диамантени - предимно се използват за обработка на неметал, като камък, асфалт, бетон. Ако обаче в последния има арматура, те с лекота ще се справят и с нея.
  • Абразивни - това са дисковете за метал, състоящи се от абразивен материал, подсилен със специална мрежа, не позволяваща неговото разпадане на парчета в случай на някаква повреда. Те обикновено са видимо по-тънки от по-горе споменатите и нямат зъбци.

Как да изберете?

Ще споменем трите основни фактора! Избират се:

  • според вида - тоест, от значение е какъв материал ще режете. Изработените от алуминиев оксид модели се употребяват за стомана и други материали. За цветно желязо и друго е предназначен силициевият карбид;
  • според предназначението - предназначен ли е за рязане на метал или неметал - дърво, тухла и т.н;
  • според машината - при работа с по-твърди абразиви, машината следва да е с по-голяма мощност. Такива са например шмиргел, ъглошлайф, флекс и др.

Как могат да помогнат консултантите на Home-max.bg?

Нашите консултанти се подбират по много строги предварително установени критерии, така че те на първо място да притежават документ за завършено образование по специалността. На второ място, те трябва да са работили в сферата, с което се предполага, че са придобили нужните практически умения и познания. На следващо място, преминават изпитателни курсове и тези, които са се справили отлично се наемат.

Това трябва да означава за Вас, че ще получите първокласно съдействие и вероятността да не направите точния избор е много малка. Ето защо ние препоръчваме, ако имате и най-малките колебания относно правилността на подбора на продукти, задължително да се свържете с консултантите ни и те с радост ще Ви помогнат напълно безплатно.

Защо да изберете Home-max.bg?

Защото гарантираме широкото разнообразие от продукти във всяка от онлайн категориите на сайта Home-max.bg. Всички стоки са с гаранция и на атрактивни цени, даващи спокойствие на клиентите ни, че купувайки от нас, ще ги използват максимално дълготрайно. Доставките ни са бързи. Вие ще получите пратката си до 5 работни дни с възможност за проверка преди плащане.

И пак да повторим, при затруднения с поръчките или подбора на точния продукт, свържете се с нас! Заповядайте, очакваме Ви!