Аспиратори за вграждане

Филтрирай по
Продукти
Марка
Тип
Енергиен клас
Цена
от 3 лв. до 669 лв.
Страница 1 от 1

Какво представляват?

Трудно е да си представим съвременната и модерната кухня без аспиратор, който лесно да се справя с премахването на неприятните миризми. Лесно можете да забравите за този проблем и да се погрижите за вашия комфорт, инвестирайки в тази кухненска техника. Важно е да се имат предвид и функционалните им характеристики, както и някои други особености, за да изберете най-добрият модел за помещението, където готвите и се събирате с близките ви всяка вечер.

От състоянието на въздуха до голяма степен зависи дори и самочувствието на всички членове на семейството, вкуса на храната, които се съхраняват или приготвят в помещението. Неприятните миризми могат дори да влошат апетита, както и лошата вентилация в дома може да е причина за замайване и виене на свят, което е още една причина да инвестирате в този уред, забравяйки за всички тези проблеми.

Каква е разликата между телескопичен и стандартен абсорбатор?

Видът и конфигурацията на аспиратора зависи от размера на кухнята. Ако стаята е с малки размери, а устройството е с големи, тогава то няма къде да се монтира, като в този случай компактните модели са идеално решение. Телескопичните имат множество предимства, като освен това те са лесни за употреба и са много функционални. Основната им разлика със стандартните е, че те са те са оборудвани с плъзгащ се панел и са вградени. Монтират се в шкафчето на кухненския модул. Отличават се с изчистения си и лаконичен дизайн, като така ще подхождат естетически на всеки интериор.

За разлика от тях, стандартните нямат плъзгащ се панел и се пускат просто от копче. Имат най-често няколко режима на работа, тоест в зависимост от това, колко котлона ползвате едновременно, за да може да се очиства миризмата при готвенето.

Какъв размер да изберете?

При избора трябва да се съобразите с площта на кухнята ви, тъй като това е важен критерии, от който зависи до голяма степен дали ще се чувствате комфортно. Тези с по-малки размери са идеален избор за кухните с малка площ, тъй като са много компактни и също ще се справят отлично с главната си задача - премахването на неприятните миризми. По-масивните съответно са перфектни в случай, че помещението е с по-голям размер и малките в този случай няма да могат да се справят отлично с основното си предназначение, а именно да пречистват въздуха при готвенето на любимите ви ястия.

Какви са предимствата на HomeMax?

  • Богат избор;
  • Редовни промоции;
  • Изгодни условия;
  • Филтриране по цена;
  • Възможност за покупка на лизинг;
  • Бърза доставка.

Ние ви предлагаме огромен избор от различни модели аспиратори, които се отличават, както с лекотата на използването си, така и с голямата си функционалност. Цените на предлаганите от нас стоки са достъпни,  а доставката е бърза до офис или адрес. Професионалните ни консултанти ще ви съдействат, ако имате нужда от помощ при избора или въпрос по време на пазаруването. Доверете ни се сега и няма да съжалявате за избора си. Очакваме ви!