Готови кухненски комплекти

Филтрирай по
Цена
от 339 лв. до 5572 лв.
Страница 1 от 1

Всеки вероятно се е сблъсквал с предизвикателството да избира мебелите за кухнята си и с трудностите по време на напасването на отделните компоненти, така че те да са в общ синхрон, когато се поставят един до друг. За да избегнете този проблем изберете готовите кухни.

Какво представлява готовата кухня?

Комплект от отделни модули, сглобяващи се в едно, което всъщност сформира цялото обзавеждане и стилистично са издържани в един вид. Този тип комплект е дори по-евтиния вариант от този например да си поръчате индивидуална мебелировка.

На пазара се предлагат дори и варианти за по-компактни помещения само с всичко необходимо, а има и избор на разширени версии с повече компоненти за по-големи зони. Цветовите разновидности също са много обширни за да отговорят на взискателното потребителско търсене. От по-тъни до най-светли модели и техните различни цветови нюанси.

Какво трябва да имате в предвид при избора?

Правилно подбраното оборудване ще се превърне в много изгодна покупка за практичното семейство, не обичащо да плаща излишни средства за дизайнери и консултанти по вътрешен интериор. Нека разгледаме кои са критериите за правилен избор:

  • материалите и цвета. какъвто и материал да изберете, знайте, че той трябва да бъде устойчив на агресивните влияния в помещението за хранене и в същото време да е лесен за почистване и поддръжка. Тук с пълна сила важи правилото, че светлите нюанси визуално уголемяват стаята, а тъмните я намаляват;
  • броя и типа на шкафовете. Вземете в предвид своята височина. Вертикалните подови и настенни компоненти са най-разпространени и практични, но трябва с удобство да ги достигате при употреба. В по-малките зони е по-добре шкафовете да са само най-използваните без излишни допълнения;
  • Премерете добре мястото. Преди да отидете в магазина, премерете добре мястото на разположението, както по височина, така и по ширина. Вземете в предвид и разстоянието от пода до аспиратора и според височината на печката за готвене свободното пространство - удобно ли ще ви е да работите?

Какви модели можете да откриете в магазините на Home-max?

При нас ще намерите както цели готови предложения, така и отделни модули за самостоятелно окомплектоване. Продуктовият каталог е доста обширен и ще откриете разнообразие на цветови решения, размери и видове материали. Всичко се предлага на изключителни цени и с високо качество.

Защо да пазаруваме от Home-max?

Постоянно разнообразяваме каталога си и се опитваме да бъдем максимално конкурентно способни, предлагайки изгодни оферти, професионално обслужване, качество на стоките и кратки доставки. Посетете ни дори още днес! Очакваме Ви!