Первази, профили и аксесоари за паркет

Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 179 лв.

За да може пода да придобие завършен вид, след полагането на ламинирания паркет, по краищата трябва да бъдат монтирани специални, допълващи цветовото оформление первази. Те освен че придават завършен вид на помещението, прикриват и някои монтажни дефекти, оставащи след полагането, като леките неравности между отделните дъски и стърчащите краища на подложката.

Какво представляват первазите за ламинат?

Това са специални тънки изработени от огъваща се пластмаса лайстни, полагащи се по ъглите на пода или стените за прикриване на неравности и технологични дефекти по време на монтажните дейности.  Те са изключително лесни за монтиране и при правилно полагане стоят надеждно на мястото си. Придават завършен вид и са страхотен допълващ цялостния интериор елемент.

Какви разновидности ще откриете в Homemax?

Имаме разнообразие на цветове, дължини и модели. Всичко е изработено от качествена гъвкава пластмаса с различни форми и начини за монтаж. Ние предлагаме цветови нюанси с имитация на Дъб, Бук, Аризона, Венге, Орех, Акация, Смърч, Сибирски дъб.

Пластмасовите варианти са с дължина 2,5 м, а гъвкавите решения са десет метрови. Всичко се предлага на изключителни цени и е с гарантирано качество.

Какво трябва да знаем при избора?

Правилният избор е от изключителна важност за придобиване на красива външност и продължителна експлоатация. Съвременния пазар е толкова претрупан с разновидности, че човек много лесно може да се обърка и да не избере подходящият за него продукт. Ако обаче е наясно предварително с някои моменти, доста по-лесно ще се ориентира в голямото разнообразие и ще се насочи точно към предпочитания от него артикул. За това, вземете в предвид следните особености, когато избирате лайстни за ламинат:

  • Материал на изработка. Важно е материалът да е гъвкав за да може ако има криви участъци, той да се огъва по тях за да прилепва плътно до стената. Съществуват и лайстни от MDF пластмаса, които обаче се отличават с известна крехкост. Предлага се и по-скъпия дървен вариант;
  • Цветът. Добър вариант е цветовият нюанс на перваза леко да се различава от този на паркета с по-светли или по-тъмни тонове.

Защо да изберем Homemax?

Избирайки нашия магазин, от който да пазарувате, ще получите качествено и бързо обслужване, на абсолютно конкурентни цени и бързи доставки до всяка точка на страната. Само при нас ще получите индивидуално отношение и решения на проблемите със строителните дейности.


Home-max разполагаме и с верига физически магазини из цялата страна, където веднага да се обедите в разнообразието и качеството на стоките, които да докоснете с ръка и да купите веднага, така че очакваме Ви още сега. За съдействие можете да пишете и на нашата Фейсбук страница HomeMax Bulgaria.