Електронни везни

Филтрирай по
Марка
Цена
от 19 лв. до 59 лв.
Страница 1 от 1

За щастие в днешно време следенето на теглото е доста по-лесно, а електронните везни, наричани още везни за баня притежават повече функции, които ни помагат в здравословния начин на живот, към който се стремят все повече хора.

Защо трябва да имате кантар у дома?

Във времена, в които все повече хора страдат от наднормено тегло и заболявания свързани с него, следенето на килограмите е все по-важно. Хората прекарват голяма част от свободното си време в опити да се отърват от излишните мазнинки. Тук на помощ идва домашният кантар, който трябва да бъде надежден. Той ще Ви помогне да държите под око килограмите, без значение дали се опитвате да спазвате препоръчана от лекар диета или със собствени усилия и сериозни тренировки искате да редуцирате теглото си.

Какви допълнителни функции може да има?

  • Памет – някои уреди предлагат до няколко на брой профила на запаметяване – това позволява всеки един член от семейството да следи измененията в теглото си на база сравняване с предишен резултат;
  • Измерване на телесни мазнини – съвременните и по-скъпи уреди имат функция, която изчислява разпределението на килограмите, т.е. какъв е процентът на водата в организмът ни, какво е съотношението мазнини – мускулна маса, като има и такива, които всеки ден могат да показват измененията спрямо предходния, чрез светлинен сигнал или директно в цифрово изражение;
  • Пресмятане на калории на база пол, възраст, височина – много от кантарите на достъпни цени вече предлагат тази функционалност. Можете да въведете данните си за пол, възраст, височина и на тази база с редовното използване уредът изчислява каква е била дневната доза калории, които сте приели;
  • Индикатор за изтощена батерия – ако Вашият уред притежава такъв индикатор, то със сигурност няма да останете неподготвени.

Как да изберете подходящата везна?

Вашата везна ще изберете според Вашите нужди.
За някои потребители е достатъчна информацията за килограмите им, други пък се нуждаят от много повече. Масата от хора вече се стремят към здравословно хранене, тренират усилено и следят дневният си прием на калории – за тях по-удачен избор би бил уредът с максимален брой функции. Модерните везни се отличават с привлекателен дизайн и надеждна устойчивост на приплъзване. Те включват продукти от стъкло, пластмаса и комбинирани модели в различни цветове и форми. 

Защо да изберете Home-max.bg?

В oбширният онлайн магазин на Home Max ще откриете голям избор от атрактивни и удобни везни за баня на ниски цени. Също така разчитайте на най-доброто качество на материали от тази продуктова гама. Предлагаме добре познати марки на конкурентни цени. Разгледайте и се уверете сами!