Надматрачни стелки

Филтрирай по
Серия
Материал
Височина
Ширина
Дължина
Цена
от 69 лв. до 415 лв.

Топматраците се наложиха като средство, способно да заличи дефектите на остарелия “потънал” матрак, срещу сравнително по-ниска цена. Той отново ще подобри качеството на съня Ви, спестявайки пари. Как?! Нека разберем:

 

За какво могат да са от полза?

Нека на първо място обясним предназначението на топ матраците - надматрачни компоненти, обикновено с дебелина около 5-7 см. Могат да се използват в качеството на стелка, заличаваща следите от деформацията на стария Ви матрак, като същевременно отново подобряват съня и комфорта.

Тяхната цена е значително по-ниска, защото всъщност представлява подложка или топер, която се поставя отгоре. Така, ако нямате бюджет за цялостна матрачна подмяна, това е идеалното решение за Вас.

 

Какви разновидности има?

Към момента на пазара съществуват няколко разновидности и сега ще ги разгледаме и опишем накратко:
• според материал - създават се от мемори пяна, латекс, пенополиуретан, дунапрен и т.н;
• дебелина - варира от 5 до 9 см, като същевременно удобството е различно;
• допълнителни ползи - те са антиалергични, поради спецификите на материите, от които са направени и анатомични, заради поддържането на гръбнака в правилното му изправено състояние, докато лежите. Така не се предизвикват изкривявания и болки от неправилна поза. Те също са антистресови, поради спецификите на материала на изработка, наричан Новафлекс, запазващи телесната температура.

 

Как да направим най-добрия избор?

На първо място е нужно да си изясните нуждите Ви. Ако искате да заличите появила се деформация, то тогава обърнете внимание на плътността на пълнежа (да е не по-малко от 65 кг/м3) и максималния товар (средно до 140 кг.). Дебелината също е от значение. Колкото по-дебел е той, толкова по-добре ще заличите неравностите.

Проверете и вземете нужната твърдост - по-слабите потребители е добре да се насочат към по-меките решения, а по-пълните към твърдите. Размерите на основния матрак и новия Ви топ матрак трябва да съвпадат.

Имате ли склонност към кожни алергични реакции?! Ако отговорът е да, то при избора обърнете внимание на материала и избегнете предизвикващия алергията. Не взимайте евтин продукт, отделящ различни неприятни миризми, вредни за здравето.

 

Какви са предложенията на Home-max.bg?

При нас ще откриете цяла гама от надматрачни стелки, изработени от висококачествени и антиалергенни материи, осигуряващи максимален комфорт и мечтания сън. Те се отличават по своята височина, размери и ниво на твърдост, за да получите възможността да направите най-добрия избор, дори още сега!

 

Защо да се доверите на Home-max.bg?

Защото във времето си на пазарно присъствие, от онлайн магазина home-max.bg многократно сме доказали, че обслужването ни е професионално, качеството най-дорото, а цените неустоими. Стотиците позитивни отзиви за нас в интернет е индикаторът на успеха ни и за това горещо Ви препоръчваме да се присъедините към доволните ни потребители.

Ако възникнат въпроси или изпитвате трудности с поръчките или нещо друго, задължително се свържете с нас и с радост ще Ви съдействаме. Заповядайте, очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм