Надматрачни стелки

Филтрирай по
Серия
Материал
Височина
Ширина
Дължина
Цена
от 69 лв. до 437 лв.
Страница 1 от 1

Топматраците се наложиха като средство, способно да заличи дефектите на остарелия “потънал” матрак, срещу сравнително по-ниска цена. Той отново ще подобри качеството на съня Ви, спестявайки пари. Как?! Нека разберем:

За какво могат да са от полза

Нека на първо място обясним предназначението на топ матраците - надматрачни компоненти, обикновено с дебелина около 5-7 см. Могат да се използват в качеството на стелка, заличаваща следите от деформацията на стария Ви матрак, като същевременно отново подобряват съня и комфорта.

Тяхната цена е значително по-ниска, защото всъщност представлява подложка или топер, която се поставя отгоре. Така, ако нямате бюджет за цялостна матрачна подмяна, това е идеалното решение за Вас.

Какви разновидности има

Към момента на пазара съществуват няколко разновидности и сега ще ги разгледаме и опишем накратко:

  • според материал - създават се от мемори пяна, латекс, пенополиуретан, дунапрен и т.н;
  • дебелина - варира от 5 до 9 см, като същевременно удобството е различно;
  • допълнителни ползи - те са антиалергични, поради спецификите на материите, от които са направени и анатомични, заради поддържането на гръбнака в правилното му изправено състояние, докато лежите. Така не се предизвикват изкривявания и болки от неправилна поза. Те също са антистресови, поради спецификите на материала на изработка, наричан Новафлекс, запазващи телесната температура.

Как да направим най-добрия избор

На първо място е нужно да си изясните нуждите Ви. Ако искате да заличите появила се деформация, то тогава обърнете внимание на плътността на пълнежа (да е не по-малко от 65 кг/м3) и максималния товар (средно до 140 кг.). Дебелината също е от значение. Колкото по-дебел е той, толкова по-добре ще заличите неравностите.

Проверете и вземете нужната твърдост - по-слабите потребители е добре да се насочат към по-меките решения, а по-пълните към твърдите. Размерите на основния матрак и новия Ви топ матрак трябва да съвпадат.

Имате ли склонност към кожни алергични реакции?! Ако отговорът е да, то при избора обърнете внимание на материала и избегнете предизвикващия алергията. Не взимайте евтин продукт, отделящ различни неприятни миризми, вредни за здравето.

Какви са предложенията на Home-max.bg

При нас ще откриете цяла гама от надматрачни стелки, изработени от висококачествени и антиалергенни материи, осигуряващи максимален комфорт и мечтания сън. Те се отличават по своята височина, размери и ниво на твърдост, за да получите възможността да направите най-добрия избор, дори още сега!

Защо да се доверите на Home-max.bg

Защото във времето си на пазарно присъствие, от онлайн магазина home-max.bg многократно сме доказали, че обслужването ни е професионално, качеството най-дорото, а цените неустоими. Стотиците позитивни отзиви за нас в интернет е индикаторът на успеха ни и за това горещо Ви препоръчваме да се присъедините към доволните ни потребители.

Ако възникнат въпроси или изпитвате трудности с поръчките или нещо друго, задължително се свържете с нас и с радост ще Ви съдействаме. Заповядайте, очакваме Ви!