Постери и стикери за стена

Филтрирай по
Цена
от 14 лв. до 39 лв.
Страница 1 от 1

За бързото и ефективно освежаване на стените в дадено помещение са предназначени специалните постери и стикери. С тяхна помощ бързо ще изобразите оригинален и цветен обект, придаващ чувство за комфорт и уют. Сега ще видим възможностите за декорация, начинът на поставянето им и техните разновидности.

Какви възможности за декорация предлагат

Налични са по-малки или по-мащабни плакати, покриващи огромни стени. Някои от тях дори се състоят от отделни части, напасващи се в процеса на полагане. Те Ви позволяват без много усилия и на достъпна цена да преобразите скучната стая, изобразявайки едно произведение на изкуството за нула време.

Могат да се употребяват за таван, над камината, върху прозорец и всяка гладка повърхност. Те дори стоят добре върху дърво, мазилка, керамични плочки, метал, мебели и т.н.

Как се поставят

Те представляват трислойна структура, най-горната от която е прозрачна и играе ролята на рамка, не позволяваща деформацията на лепенката. Препоръчително е преди залепването, повърхността на стената добре да се почисти и подсуши с мека кърпа. После долният слой внимателно се отстранява и придържайки с две ръце за горните краища се поставя на определеното място за залепване.

Фиксирайки горния край с пръсти, чрез специалната шпатула внимателно започнете да изтегляте надолу, влачейки я по обекта от центъра навън, избутвайки въздушните мехурчета. Трябва да внимавате да не се получат набръчквания, но ако това се случи отлепете малко нагоре и повторете процедурата до пълното поставяне.

Когато вече всичко е наред с полагането, премахвате и първия слой. Вече виждате крайният резултат.

Какви видове се предлагат в Home-max.bg

При нас в онлайн магазина са достъпни различни модели:
• детски - изобразяващи разнообразни цветни картинки и апликации с популярните днес детски анимационни герои, които ще радват детето, създавайки усещане за близост с любимецът му;
• флорални - оригиналните и разнообразни орнаменти са изключително модерни в съвременния интериорен дизайн и биха “раздвижили” помещението, придавайки му арт акцент;
• абстрактни - подобен тип самозалепващи лепенки се характеризират с нестандартни, но много красиви и ефектни елементи и извивки, сформиращи приятен за окото изглед;
• надписи - доста търсени варианти, харесвани предимно от младежите и целящи определено приведствено послание или популярни фрази. Всички те са изписани с красиви и ефектни шрифтове;

Защо да предпочетете Home-max.bg

В онлайн магазина home-max.bg имате избор от разнообразни варианти на стикери и постери за да преобразите помещението така, както винаги сте мечтали. Всички предлагани при нас решения са изработени от висококачествени материали и са на достъпни цени. Предпочитайки нас получавате също и професионален съпорт, съдействие във всяко отношение, свързано с продуктите ни и още куп привилегии. Заповядайте, очакваме Ви!