Лазерни и ултразвукови ролетки

Филтрирай по
Марка
Цена
от 59 лв. до 249 лв.
Страница 1 от 1

Лазерната ролетка, както става ясно от наименованието е инструмент, с който можем да измерваме разстояние с помощта и точността на лазер.
Този уред е подходящ както за професионалисти, така и за домашни майстори, които обичат да поддържат дома сами. Лазерната измервателна техника е в пъти по-прецизна от класическата и повишава качестото на работа. В допълнение ни и улеснява, защото за големи разстояния не сa необходими двама души, както при стандартната ролетка.

Каква лазерна ролетка да изберем

Ролетката с лазер може да бъде перфектният инструмент за работници в строителството, дърводелци, интериорни дизайнери и други
При избор е важно да прецените параметрите, които са Ви необходими:

  • обхват: разбира се тук има значение за какво ще се използва, ако сте любител, едва ли Ви е необходим голям обхват, но ако сте геодезист например, то ще се стремите към максимален такъв;
  • точност: в някои случаи, поради технически причини ни е необходима максимална точност, за други е достатъчно да изчислят площта на стаята;
  • памет: тази функция е необходима, когато работите с много мерки на много обекти;
  • батерия: обикновено могат да работят между 2 и 4 часа, но все пак зарядните и резервните батерии ще са необходими;
  • мерни единици;
  • функции: някои уреди имат функции да изчисляват освен дължина, също и площ, обем, да добавяте или изваждате стойност, да измервате индиректно, някои инструменти дори имат допълнително приложение за Android и IOS.


Вече изяснихте ли си какви функции искате да притежава Вашата лазерна ролетка?

Как се работи с нея

Не се тревожете! – По-лесно е дори от измерването с класическа ролетка. Поставяте устройството в началната точка, на обекта, който искате да измерите, отивате в крайната точка и насочвате лазерния лъч. Колкото по-стабилен е лъчът, толкова по-точни са измерванията. Чудите се как всъщност измерва лазерът? – Най-лесно казано - като изчислява времето, за което подаденият импулс се връща обратно.

Как помага в избора ни Home-Max

При нас ще откриете лазерни ролетки от различни производители. По-горе споменахме за различните функции, между които можете да изберете. Предлагаме модели в широк ценови диапазон, така сме сигурни, че ще откриете оптимален вариант според заделения бюджет. Освен това можете да следите нашите брошури с промо предложения.