Осветление

Кухненското помещение е едно от най-функционалните в дома и за да може да се използва максимално по предназначение е необходимо да е хубаво осветено. А това ще стане след, като правилно са подбрани съответните компоненти. Нека разгледаме по-подробно на какво се базира правилния подбор и от къде да го купим?

Как да изберете подходящите осветителни тела?

Традиционно се използва една лампа в средата на помещението и това е всичко. Ако се замислим обаче, така не се осветява ефективно цялото пространство, а там работим с остри ножове и горещи съдове. За това е необходимо всяко кътче да е добре видимо на първо място за нашето здраве и на второ за придаването на уют и комфорт, докато готвите.

Правилният избор протича в три етапа по: разновидности, вид, мощност:

  • Разновидност. Съществуват два типа - висящи и вградени в тавана. Първите са по-подходящи за високите боксове, а вторите за по-ниските. Втория тип всъщност се радва на повече популярност поради своята компактност и дискретност;
  • Видът - отговорната задача да подберете така продуктите, че съответните тела да се вписват в цялото оформление. Ако обзавеждането не е изпълнено в някакъв специален стил, ръководете се по цветовете на мебелите. Към обичайния за повечето потребители европейски стил се вписват почти всички полилеи;
  • Мощността може да е съобразена с разположението. Ако в средата на тавана има полилей е хубаво да бъде с по-голяма мощност, а допълнителните елементи за видимостта в отделните зони да са с по-малка.

Силно препоръчително е работното място в кухнята да е с допълнителна видимост, за да си спестите наранявания с нож и други неприятни ситуации 

Какво свързано с осветлението ще намерите в онлайн магазина на HomeMax?

В магазина ви очаква огромен разнообразен каталог от артикули с различни по брой лед и обикновени лампи, монтиращи се на тавана. Налични са и варианти със стенен монтаж и различни стилове на оформление за да имате по-голям избор и да подберете подходящите за вашия случай.

 

Имате на разположение от елегантни, с извити и овални форми, до модели с правоъгълни и остри ъгли, изработени от качествени метални полирани сплави за подобряване на цялостния вид и комфорт на помещението за хранене. Продуктите се предлагат на изключително достъпни цени и с високо качество.

 

Защо да купим от HomeMax?

Защото само ние предоставяме голямо разнообразие на едно място, от което да направите най-добрия за вас избор и то на разумни цени. Пазаруването в магазина е толкова улеснено, че само с няколко щраквания на мишката вече можете да очаквате всички нужни ви продукти на вратата на своя дом или офис, без дори да се налага да го напускате. Страхотно нали? Заповядайте още сега дори!