Кухненски мивки

Филтрирай по
Цена
от 5 лв. до 469 лв.
Кухненска мивка
Кухненска мивка
199.00 / бр.
Наличен след 08.06.2024

Мивката е задължителен елемент от обзавеждането на кухнята, защото тя е необходима при измиване на ръцете или дадена посуда. Качественият избор обаче ще Ви даде продукт, дълги години запазващ първоначалната си външност и красящ помещението. Как да го направите, какви са особеностите на различните видове и спецификите по време на монтажа ще разберем сега.

 

Защо е важно да изберем качествена мивка?

Защото е устойчива на надрасквания, има естествена външност (на камък например) и е устойчива на надрасквания. Термоустойчива е и съществува разнообразие от цветове за правилно съчетание с останалото кухненско оборудване. Материалът е изключително плътен, без пори и не пропускащ никаква течност през себе си.

Има висока степен на устойчивост от химически почистващи препарати и разнообразие от дизайни за да изглежда помещението модерно и съвременно. Издържа на леки удари, например при изпускане на някакъв съд в нея и външната декорация няма да се изтърка с времето при употреба. Както при всички останали продукти на пазара, така и тук е налично голямо разнообразие с отделни особености, но за тях ще поговорим сега.

 

Какви са основните видове и техните характеристики?

Основно се разграничават по типа на материала. Най-разпространените и използваните на пазара са моделите направени от алпака. Те са възможно най-евтините и се предлагат в различни модели за монтаж и размери. Съществуват разновидности с десен или ляв плот, както и без такъв и дори с две корита - едното по-малко, а другото по-голямо за по-обемни съдове.

Предлагат се обаче и варианти, направени от композитен материал (полимермрамор и гранитни), от които са достъпни разновидностите споменати по-горе. Те се характеризират с повишена естетичност, здравина и подобрени експлоатационни характеристики. От тях съществуват модели за вграждане в плот, стоящи по-красиво от останалите, а и от към форми те са по-разнообразни - овални, правоъгълни, квадратни.

 

Как да изберем?

Както споменахме и по-горе, правилният избор е от съществено значение на първо място за функционалността на прибора и как ще изглежда той в цялостната картина. Сега ще споменем някои важни основни особености, на които да обърнете внимание, когато подбирате точната покупка. Направете селекцията си:
според формата - ако сте любител на овалния изглед и мебелировката в кухнята Ви е такава е редно и тук да заложите на подобно оформление. Най-общо казано, формите на отделните компоненти на обзавеждането е нужно да се допълват;
според наличното пространство - критерий, който не трябва да пренебрегвате. Измерете максималното място за поставяне на цялото изделие и после се поинтересувайте за наличните размери в магазина. Важното е елементът да не излиза извън рамките на максимума;
според бюджета - също не по-малко важен момент по време на правилния подбор. Ако той е твърде ограничен, но е нужно в момента да се направи покупката, ние Ви препоръчваме два варианта - да прибегнете към по-евтино решение от неръждаема стомана или да вземете продукта на изплащане, като при нас условията са напълно приемливи.

 

Кои са необходимите принадлежности за всеки монтаж?

За да може прибора да започне да функционира, той трябва да притежава още:
1. сифон - това е системата, не позволяваща връщането на миризмите от канализацията в помещението. Тя представлява U-образна извита тръба, образуваща т.н. водна тапа, чрез задържане на минимално количество вода точно в най-долната част на кривината;
2. валвида(розетка) - малка обикновено кръгла метална решетка, не позволяваща попадането на едри частици в канализацията, намалявайки вероятността от натрупване на различни вещества и запушване на тръбите.

 

Защо да предпочетете Home-max.bg?

Защото при нас в Home-max получавате достъп до изключителна разнообразност на кухненски мивки, предлагащи се на неустоими цени и с гаранция за високо качество. Онлайн магазинът ни е доста зареден и с изгодни условия за пазаруване, като бързи доставки и професионално обслужване.

Изгодните ни търговски условия са по вкуса на всеки от клиентите и за това сме толкова предпочитани от хиляди българи. Ако още не сте пазарували от нас и нямате впечатление, заповядайте и със сигурност ще се върнете отново. Ние Ви очакваме с нетърпение!