Бойлери

Филтрирай по
Цена
от 42 лв. до 1499 лв.

Кои са по-икономични

Благодарение на новите модели бойлери, които са енергоефективни ще можете да увеличите енергийната ефективност на уредите в дома ви. Те са значително по-икономични, като по този начин ще можете да намалите разходите си за затоплянето на вода. Другото, което е важно да гледате е техния клас, като "А" и "А+" е най-ефективен, докато "F" е най-малко ефективен.

Какъв размер да изберете

Размерите им също се различават, а именно в зависимост от това, колко точно вода с температура до 40 градуса могат да ви осигурят без проблем. Те започват съответно от 3XS и до най-големите, които са 4XL.

Какво трябва да знаете преди да направите покупка

Основното нещо, което е от значение при избора ви е колко членно е семейството ви. Така например ако живеете сами, тогава дори и по-малките варианти ще ви свършат чудесна работа. Ако обаче не живеете сами, тогава добър вариант е да разгледате по-големите откъм обем варианти в HomeMax.

Защо да пазарувате от HomeMax

Банята е онова особено място в дома ни, където всеки се отпуска и прекарва минути на релакс и истинско спокойствие. Именно заради това е важно да подходите внимателно към обзавеждането на това помещение. Благодарение на качествените ни бойлери ще имате топла вода постоянно, които освен това ще ви радват с отличното си качество.

Ние разбираме това, че искате да се чувствате комфортно и затова ви предлагаме огромен асортимент от над 70 000 артикула за дома. Ще имате възможност да пазарувате не само онлайн в сайта ни, но и в офлайн магазините ни, където нашите консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Сред нашите предимства са:

  • Богат избор;
  • Отлични цени;
  • Редовни промоции;
  • Изгодни условия на покупка и възможност за пазаруване на изплащане;
  • Бърза доставка;
  • Възможност за пазаруване online по всяко удобно за вас време. 

Намерете най-подходящите за вас бойлери и направете вашата поръчка още днес. Очакваме ви!