Филтрирай по
Марка
Енергиен клас
Цена
от 469 лв. до 599 лв.
Страница 1 от 1

Съдомиялната машина през последните десетилетия се превърна в неотлъчно допълнение към съвременната кухня. А почти 100%-вата автоматизация на процеса, позволява на домакинята да върши друга работа, докато посудата се мие. Кои са марките миялни, които ще откриете при нас и правилата за точен избор ще ги обсъдим още сега. Ще видим дори някои особености при монтажа и главните характеристики.

Какви марки съдомиялни предлагаме

Основно работим с доказалите се брандове в отрасъла и това са:
• Arielli;
• Finlux;
• Midea;
• Whirlpool.

Те са с дългогодишно присъствие на пазара и вече са се доказали, като производители на качествени и дълготрайни домакински електроуреди. В същото време, цените им са евтини и предоставят гаранция.

Как да изберете

Ето че стигнахме и до съществена част от нашия материал. Да обсъдим факторите за правилен подбор на машина. Ето ги и тях накратко:
1. Видовете най-общо казано са два - за вграждане и свободностоящи. Първите се интегрират директно в някое от шкафовете на обзавеждането, пестейки пространство в помещението. Вторите стоят като отделен прибор в оборудването на кухнята.
2. Консумацията на вода за цял работен цикъл - предимно зависи от големината и капацитета на уреда, но той варира между 14 и 15 л. Съществуват разбира се и по-икономични варианти, консумиращи само 8 или 9 литра на раб. цикъл.
3. Вместимост на посудата - предлагат се три типа, като малки, тесни, но високи (тип колона) и пълноразмерни. Първите две са за икономия на място в помещението и са предназначени съответно за малки кухни. Вторите са за по-големи. В зависимост от капацитета, показателят на вместимост варира от 3 до 18 комплекта.
4. Консумация на електричество - закономерност в случая, е че колкото по минимално количество вода се изразходва за раб. цикъл, толкова по-икономичен е уредът.
5. Размери - внимавайте за този показател, особено ако пространството е твърде ограничено и внимателно подхождайте ако става дума за вграждане. Тук прецизността следва да е още по-голяма.

Характеристики

При важните в избора особености стои теглото, зависещо от самата конструкция на уреда и функционалните възможности. Също, колкото издавания шум по време на работа е по-нисък, толкова теглото е по-високо. Така например, за компактните модели важат показателите от 17 до 23 кг. При вариантите тип колона - 28-39 кг. Пълноразмерните - 38-56 кг.
Генерираният шум при работа отново е важен индекс. При отделните производители, той варира, но общо взето се движи в границите 26-64 dB. За най-тихите се смятат разновидностите с 45 dB шум.
Консумация на вода - делят се на три класа А, B и С. Първите изразходват до около 16 л., вторите между 16 и 21, а третите около 21-26 л. За всеки случай, какъвто и да е класа, ще икономисате повече течност в сравнение с ръчното миене.

Монтаж

Самостоятелният монтаж може да Ви спести доста добра сума пари, защото процесът не е сложен. Той се изразява в позиционирането на уреда на предназначеното за него място и нивелацията му. Извършва се с поставянето на нивелир отгоре му и въртенето на крачетата докато височината не стане еднаква навсякъде. С това приключва началният етап.
После следва свързването към водопроводната и канализационна система. Тук трябва да имаме предвид, че изводите е препоръчително да са предвидени предварително. Маркучът за употребяваната течност се свързва с канализационния извод, а за наливането на чистата към студения.
После следва електроподаването. Желателно е контактът за целта да се намира около миялната машина.

Защо да се доверите на Home Max?

Защото, както споменахме и по-горе, ние работим само с доказали се брандове и предлагаме продуктите им с продължителна гаранция. Оказваме пълно съдействие на нуждаещите се от такова. Бързо и гъвкаво реагираме на поръчките, така че те да пристигнат максимално бързо до клиента. Погрижихме се също да изработим максимално интуитивен онлайн магазин, чрез който бързо и без загуба на време да откривате каквото Ви трябва, използвайки многото филтри за отсяване.
Ако и Вие изпитвате затруднения и искате експертно съдействие, потърсете ни и с радост ще помагаме! Очакваме Ви!