Овални душ кабини

Филтрирай по
Марка
Размери
Поддушово корито
Цвят на стъклото
Цена
от 309 лв. до 949 лв.
Страница 1 от 1

Вие сте собственик на малка баня, която искате да обновите? Решени сте, че искате да поставите душ кабина, но се чудите кой е най-добрият избор? Точно за Вас сме отговорили на няколко въпроса и сме събрали най-важната информация, която трябва да знаете, преди да направите финалния избор.

Ако притежавате голяма баня, разполагате с огромен избор за вида на Вашата душ кабина или параван за баня, със сигурност първоначално ще сте доста объркани сред различните разновидности, но все пак голямото пространство Ви дава много възможности. Малко по-сложен обаче е изборът, когато разполагате с малко санитарно помещение. Не се тревожете – ние имаме решение!

Как да изберем перфектната душ кабина

Най-важното е Вашият модел душ кабина да бъде практичен и функционален, а това ще бъде така, като направите избора си, имайки предвид вътрешното пространство за душ и външното пространство, което е необходимо за отваряне на вратите и подреждането на останалите мебели в банята.

Имайки предвид размерите на съвременните бани, овалната душ кабина може да бъде най-подходящото решение, тъй като се побират в един от ъглите в помещението, без да отнемат нужно пространство.

От какво имаме нужда в банята

Най-важното е да организирате правилно пространството в банята.

Овалните душ кабини, предлагани от HomeMax са със следните размери:

  • 80х80 см – най-компактният размер, отнема еднакво разстояние от двете стени. Предлага се във вариант с прозрачно, матирано стъкло или с декорация;
  • 90х90 см – още по 10 см от двете страни – това е чудесно, ако помещението Ви позволява. Има разновидности с черно или матирано стъкло;
  • 80х100 см – според много клиенти това е най-удачният вариант, който може да бъде съобразен с по-късата и по-дългата стена, създава усещането, че е направена индивидуално за Вашата баня, освен това Ви дава свобода на движението. Предлагат се с лява или дясна по-дълга страна.

Някои овални душ кабини се предлагат в комплект с корито, а други не. За да ги разгледате по-лесно е необходимо само да изберете от филтъра варианта, който предпочитате.

Какво трябва да знаем преди покупка

Дали ще изберете душ кабина с плъзгащи или фиксирани врати е въпрос на личен избор и отново – на възможност, която Ви дава площта в банята. Имайте предвид, че при плъзгащите врати пространството за влизане е по-тясно в сравнение с фиксираните, но пък за вторите трябва да съобразите внимателно разположението на останалите мебели, за да не си пречат и да направят използването им некомфортно за притежателя.

Можем ли да се доверим на Home-Max

Ние в HomeMax се стремим да предложим богат асортимент на достъпни цени. А нашите консултанти ще Ви съдействат да направите информиран избор.