Филтрирай по
Цена
от 7 лв. до 199 лв.
Страница 1 от 1

Огледалата често намират приложение в дома и по специално в спалнята, коридора и антрето. Как обаче да разпознаем подходящите решения и за къде са предназначени ще разберем от настоящия ни материал.

 

Как да разпознаем добрите огледала?

Както знаем, този аксесоар е предназначен да отразява нашата външност такава каквато е. В тази връзка, когато се погледнете, всичко което виждате трябва да изглежда естествено и пропорционално, без изкривявания и цветови нюанси. Доброто изделие е произведено от качествено полирано стъкло, без деформации и допълнителни оцветявания в него.

Тук също така липсват каквито и да е петна и намеци за появата на такива. Когато изпробвате новата си покупка, застанете пред нея и започнете да движите главата, ръката или друга част от тялото съвсем бавно. През цялото това време, внимателно наблюдавайте: не бива да се забелязват каквито и да е изменения в пропорциите.

 

Кое огледало за къде е подходящо?

Всичко се крие във формата, размерите и дизайна на рамката. За банята например напълно подхожда малката форма, където да си видим лицето и съответно да извършим нужните хигиенни действия. За коридора ни трябва тясно, но издължено правоъгълно изделие, така че при заставане срещу него да можем да видим целият си ръст и как изглеждаме преди да излезем.

В спалнята и хола, подобни аксесоари по-скоро играят интериорни решения и размерът е без значение, стига да се постига подходяща хармония и съчетание с обстановката. Доста често се използва и за визуално разширение на помещението. Добро решение е, когато правим избора си да вземем под внимание и дизайна на рамката, който максимално да се съчетава с обзавеждането на помещението.

 

Какви са предложенията на Home-max.bg?

При нас ще откриете висококачествени огледални решения на достъпни цени. Всички продукти от категорията се отличават по своите размери, ценови предложения и дизайни на рамките си. Без значение за коя стая става дума, при нас в онлайн магазина ще откриете точното решение.

 

Защо да изберете от Home-max.bg?

Защото в home-max.bg винаги има най-доброто, а разнообразието е максимално обширно. Избирайки нас, получавате още:
• възможност за онлайн пазаруване или посещение директно на наш физически магазин;
• професионално обслужване и максимална коректност;
• само нови и висококачествени изделия, пристигащи с оригиналните си опаковки и гаранционно обслужване;
• гъвкава обработка на поръчките и срочни доставки до цялата страна;
• винаги огромно разнообразие за качествен избор;
• постоянни ПРОМО-кампании за още по-изгодни покупки.

Тези и още куп изненади Ви очакват само при нас в Хоум Макс, така че заповядайте и при нужда задължително ни потърсете. Очакваме Ви!