Тревни смески

Филтрирай по
Марка
Предназначение на тревна смес
Цена
от 9 лв. до 105 лв.
Страница 1 от 1

Няма нищо по-красиво от поддържаните зелени тревни площи в двора. Добре оформеният зелен килим, съчетан с подходящите растения може да създаде една приказна гледка, но само след правилното засаждане и поддръжка. Нека разгледаме някои интересни нюанси, свързани със засяването.

Какви тревни смески предлагаме

В съответната ни категория има разнообразие от универсални видове райграс, чието предназначение е за покриването на различни по размер пространства. Цените на някои от продуктите ни дори са намалени, така че възползвайте се!

В случай, че изпитвате затруднения относно пазаруването или имате възникнали конкретни въпроси за предлаганите продукти, не се колебайте да ни потърсите по някои от посочените варианти за връзка с консултантите ни.

Как да засаждате

Обикновено, тревата може да се засее есента или лятото, но експертите препоръчват това да се случи в края на лятото. По това време на годината, почвата вече е добре затоплена, а плевелите не растат интензивно. За сеитбата изберете тих и слънчев ден, без вятър. Ето и процеса последователно:

  1. Разделете визуално или чрез някакви очертания цялата зона и семената на няколко равни части. Така приблизително по-добре ще прецените за каква площ ще Ви стигнат.
  2. Всяка от частите се посява първо напречно, а после надлъжно. Така моравата ще започне да расте еднакво и равномерно.
  3. След приключване на процедурата, можете да минете целият участък с валяк, за да покриете семената отгоре със земя.
  4. Накрая полейте обилно с маркуч или лейка.

След като започнат да се появяват кълновете на повърхността е нужно периодично поливане чрез специална пръскачка, за да се поддържа моравата зелена и свежа. Пристъпете към първото косене при достигане на дължина от 6 см.

Защо да изберете затревяване за градината си от home-max

Защото предлагаме изключително достъпни клиентски условия за пазаруване и огромно разнообразие от продукти за дома и градината. Запознайте се с нашия богат избор на семена и намерете най-качествените тревни смески на достъпни цени. Не пропускайте да се възползвате и от редовните ни промоционални предложения.

Получавате още, коректно и гъвкаво обслужване, бързи доставки до цяла България и невероятна по дизайн и качество уеб-платформа за удобно и комфортно пазаруване, още докато седите в уютния си дом със смартфон или таблет в ръка. В случай, че имате въпроси относно наличните стоки, не се колебайте и за миг да ни потърсите и консултантите ни с радост ще Ви помогнат. Очакваме Ви!