Аксесоари за телефони

Филтрирай по
Вид
Цена
от 5 лв. до 74 лв.
Страница 1 от 2

Наред с мобилните и портативни устройства, различните аксесоари за тях също са допълнения, без които не можем. Сега ще разгледаме полезните и необходими решения, стъпките за правилен избор и как да ги използваме максимално продължително време.

Кои са полезните и необходими аксесоари за телефони?

През последните няколко години се наблюдава тенденция към създаване на елегантен и изтънчен дизайн на мобилните устройства, чиято външност е облицована изцяло със стъкло. Това непосредствено води до изводите, че са станали изключително крехки и податливи на надрасквания и счупвания. В тази връзка, ако искате да запазите по-продължително време първоначалния блясък на любимата си джджа, веднага след нейната покупка е задължително да я подсигурите с нужната протекция.

По специално става дума за наличие на предпазен гръб и стъклен протектор за екрана. Така поне можете да бъдете уверени, че значително сте повишили степента на устойчивост на новата си покупка към неволни удари и драскотини.

Как да изберете?

Съществуват два основни принципа, позволяващи да определите точният за вас аксесоар:

  • според модела на устройството - за да сте уверени, че ще направите точната покупка и тя перфектно ще съвпада с особеностите на вашата джаджа. Последното особено важи, когато вземате предпазен калъф, гръб или стъклен екранен протектор.
  • според характеристиките - например ако си търсите стойка за кола или селфи стик е нужно да съобразите ширината на самия апарат, въпреки че стойката е регулируема. Другият тренд е 3,5 мм жак за слушалки да не се използва в мобилните апарати. Съответно, при закупуване на слушалки, следва да се съобразим с подобна особеност.

Кои са основните принципи за дългосрочната им употреба?

Когато купуваме дадено допълнение, задължително на първо място е да прочетем препоръките на производителя за правилната му експлоатация. Използвайте ги според предназначението им за съответния модел апарат и от същия производител. Изключително рисковано е да прибягвате към евтини копия, само за да спестите няколко лева и да повредите необратимо телефона си.

Избягвайте тяхното хвърляне и упражняване на физическа сила. Когато има свързващи конектори, внимателно ги съединявайте до характерното им щракване, защото те също са много крехки и податливи на счупвания. Не допускайте прегъване на кабела около конектора, защото това е предпоставка за нарушения на неговата изолация и оголването на проводниците и тяхното прекъсване.

Какво разнообразие може да намерите в Home-max.bg?

При нас в Home-max, онлайн ще откриете пълна гама от всякакви разновидности, като кабели, зарядни, селфи стикове, слушалки, холдери, външни батерии и много други. Всички те се предлагат на изгодни цени и със съответните за тях комплекти. Ако срещате затруднения или изникнат свързани с тях въпроси, непременно се свържете с нас и ще Ви помогнем.

Защо да предпочетете Home-max.bg?

Защото винаги предлагаме най-добрите и актуални решения на приемливи цени и с високо качество на изработката. Сайтът ни е изключително лесен за навигиране и е снабден с множество филтри за избор, сортиращи само стоките по предварително зададените от Вас параметри. Получавате още гъвкава комуникация със сътрудниците ни, а те ще Ви съдействат с адекватни мнения и препоръки.

Заповядайте при нас и станете част от общността ни. Очакваме Ви!