Смесители за стена

Филтрирай по
Марка
Вид ръкохватка
Цена
от 44 лв. до 189 лв.
Страница 1 от 1

Въпреки старостта си, стенните смесители за кухня си остават предпочитани и до днес в много домакинства. На какво се дължи това и кои са днешните актуални решения? На тези и още важни въпроси ще отговорим сега. 

По какво се отличават стенните смесители за кухня?

Те позволяват пълното скриване на тръбите и комуникациите в стената, осигурявайки един по-добре изглеждащ интериор. Също дават възможност съвсем свободно да изберете височината на чешмата, така че тя да съответства на нуждите на Вас и членовете на семейството. От друга страна, подобен вариант е много по-здрав и дълготраен от колегите си в лицето на стоящите батерии. Също така, те се отличават със своя съвременен дизайн, конструкция и функционалност.

Изработват се от специална издръжлива метална сплав с полирана повърхност за най-добра външност и комфорт при употреба. Имате достъп също до различни класове модели с множество функционалности, като наличието на термостат за правилен контрол на температурата, с технология за безконтактно управление и много други.

Кои са съвременните решения и характеристики на качествените батерии?

Доста предпочитани в момента са моделите с двойна ръкохватка, притежаващи всевъзможни дизайни и функционалности. Проблемът при тях е бързото износване на гумените им уплътнения. Техните керамични аналози обаче са изключително дълготрайни и надеждни, но те изискват употреба на специални филтри за водата.

Вариантите с единична ръкохватка превъзхождат по-горе описаните поради възможността за ръчно регулиране на температурата с една ръка. Това позволява другата ни ръка да е свободна и да държи например съдът готов за миене. Устройството в тях е съвсем различно от по-горе споменатите им колеги. Тук се използва специален монолитен механизъм, който при повреда може да се подменя с нов.

Кога са подходящи?

Когато изводите за топлата и студената вода се намират над умивалника. Удачни са за използване и в случаите, когато е важно да няма никъде стърчащи маркучи и тръбопроводни връзки. Единствено този вид мивка напълно прикрива всички излишни свързващи елементи и за окото е видим единствено самия продукт и цялата му красота.

Какви са предложенията на Home-max.bg?

В Хоум Макс онлайн ще откриете и от двата описани по-горе модела на изключително конкурентни цени. Само при нас са достъпни варианти с един и два крана и различни форми на чучура - издължени, къси, във вид на кука, статични и т.н. Дори и ръкохватките са с отделни дизайни, така че да направите максимално най-добрия избор, съответстващ на особеностите на интериора.

Защо да пазарувате на Home-max.bg?

Ние предлагаме най-добрите условия за пазаруване, като:

  • страхотно съотношение цена/качество на продуктите;
  • постоянна техническа и клиентска поддръжка;
  • винаги огромно разнообразие от всевъзможни разновидности за прецизност в подбора;
  • гаранционни срокове;
  • доказал се на отрасловия пазар бранд с огромна общност от доволни клиенти;
  • винаги най-доброто обслужване.

Възползвайте се и Вие, за да се присъедините към верните ни фенове и винаги да пазарувате на преференциални условия с големи отстъпки. Заповядайте!