Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 105 лв.

За да могат засетите от Вас семена да израстат нормално и да получите удоволствието от растението е нужно осигуряването на три основни фактора: слънчева светлина, вода и хранителна среда. По-долу обаче Ви предлагаме да разгледаме по-подробно технологията по засаждането им и какво ще откриете при нас.

Какви видове предлагаме

При нас ще откриете различни плодове, зеленчуци, билки, подправки, трева, смес, хибридни цветя и други. Всичко е достъпно на неустоими цени, като някои продукти дори са в промоция.

Платформата ни за пазаруване е изключително интуитивна и лесна за работа, както през десктоп компютри, така и чрез мобилни устройства с малки екрани. В случай, че във вас възникнат въпроси относно предлаганите продукти или просто не можете да направите правилния избор според нуждите Ви, свържете се с нас.

Как да ги засаждате

За да израсне правилно посятото растение трябва да спазите някои прости правила. Нека ги разгледаме накратко:

  1. Преди да пристъпите към засаждането, на първо място определете дали е дошло подходящото време от годината за това. Има значение растението и дали местността, в която живеете може да предложи благоприятен климат.
  2. Подсигурете всичко необходимо. Много от видовете за израстването си се нуждаят от приблизително еднакви условия. Достатъчно продължителна дневна слънчева светлина, почва, вода и температура (при повечето около 20 градуса са достатъчни).
  3. След, като са определени по-горните изисквания и са подсигурени подходящите условия е време да пристъпим и към самото посяване. Всеки сорт си има собствени изисквания и за това силно препоръчително е да четете препоръките на производителя върху опаковката.
  4. Поливайте редовно насажденията и не ги оставяйте да изсъхват, Но не ги наводнявайте. Поддържането на почвата леко влажна е напълно приемливо.
  5. След седмица-две, прегледайте кълновете и отстранете недоразвитите такива. Така ще освободите повече пространство за развитие на останалите.

В много от случаите не е необходимо допълнително обогатяване на почвата с изкуствени торове и препарати. Най-важните условия за правилно развитие и растеж бяха споменати в началото и ако ги спазвате, ще се радвате на хубави и свежи посеви.

Защо да изберете семена за градината си от home-max

Защото залагаме на огромното разнообразие, достъпните цени и коректни търговски отношения. Запознайте се с нашия богат избор от български семена и намерете най-подходящите сортове за вашата градина. В онлайн магазина сме се погрижили да предложим най-разпространените видове посеви, а в случай, че изпитвате затруднения с избора или имате конкретни запитвания, свържете се с нас за повече подробности. Очакваме Ви!