Семена за плодове и зеленчуци

Филтрирай по
Вид
Цена
от 0 лв. до 19 лв.

След покупката на семената за плодове или зеленчуци, предстои тяхното засаждане и грижа до появата на първите продукти. За да стане това обаче, трябва добре да познаваме процеса по отглеждането и да спазваме някои правила и изисквания. Нека ги разгледаме по-обстойно.

Какви видове предлагаме

В онлайн магазина сме предвидили богато разнообразие от градински сортове за всяко предпочитание. Без значение дали се нуждаете от:

  • подправки;
  • репички;
  • пипер;
  • домати;
  • моркови.

Ние можем да Ви осигурим всичко това, а дори и много повече на най-достъпните цени.

Постоянно допълваме настоящата категория с нови и атрактивни продукти за да можем постоянно и адекватно да отговаряме на нуждите на клиентите ни. Вероятно ще се изненадате, но ние предлагаме дори български семки за диня и пъпеш. Заповядайте и разгледайте обстойно!

Как да засаждате семена за плодове

Тъй като при различните видове има отделни изисквания и специфики, ще обобщим накратко препоръчителните общи условия, които да спазвате, а за по-подробна информация, четете препоръките на производителите.

Както хората, така и растенията се нуждаят от светлина, вода и храна. Мястото да е постоянно осветено от слънцето и редовно го поливайте, но не прекалявайте. Ако земята е изтощена от предишни посеви, обогатете я с подходяща тор. Така ще подсигурите нужните хранителни вещества и условия за растението.

Как да засаждате семена за зеленчуци

Преди самия процес, предстои определяне на зоната. Тя трябва да бъде добре осветена от дневна слънчева светлина. Лехите да са тесни за да са по-лесни за обработка и се разполагат в посока изток-запад. Разстоянието между “леглата” да е до половин метър.

И знайте, че не е удачно саденето на ранни култури - лук, босилек и репички, след като преди това на същото място е имало моркови и зеле например. Зимният сезон не е достатъчен за възстановяването на почвата и може да не се получи добра реколта.

Съветваме Ви също подробно да четете препоръките на производителя, върху опаковката. Поливайте редовно посаденото и ще се радвате на страхотни и свежи зеленчуци.

Защо да изберете от home-max

Защото сме един много добре разработен и популярен бранд! През годините на пазарно присъствие, успяхме да се докажем, като изключително коректен и иновативен търговец, предлагащ най-голямо разнообразие на стоки за дома и градината на най-атрактивните цени. Имаме също и абсолютно прозрачни търговски условия и приемливи за клиента решения.

Запознайте се с нашия богат избор от градински растения и намерете най-качествените продукти само в онлайн магазина Home-Max.bg Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм