Филтрирай по
Вид
Цена
от 4 лв. до 69 лв.
Страница 1 от 1

Какво трябва да знаете при избора им?

За да се научите правилно да избирате тенджери, не е достатъчно да гледате само атрактивния дизайн и известното име на марката. От някои на пръв поглед дребни и незабележими детайли, зависи срокът и удобството на експлоатация на дадените кухненски съдове и аксесоари.

Качеството на приготвената храна също зависи пряко от вида на избраната посуда, като тенджерите под налягане са едни от най-употребяваните при готвене и затова е много важно да се изберат правилно, спазвайки няколко важни критерия. Един от тях е материала на изработката, както и на какъв котлон ще се готви. Различават се основно няколко вида:

  • Газова;
  • Електрическа:
  • Индукционни.

Какви са предимствата на комплектите?

Повечето домакини предпочитат да си купят комплекти, тъй като така е по-евтино, а и освен това естетически изглежда по-красиво, отколкото покупката на отделните елементи, които ще са с различен дизайн. Съветваме ви всички съдове, които си купувате, започвайки от чиниите и стигайки до тенджери да са в един стил и оттенък, за да се съчетават с интериора и аксесоарите за кухня, на които сте заложили. Всички тези дребни на пръв поглед неща са особено важни за комфортната и приятна обстановка в кухнята на всяка домакиня.

Защо да изберете керамичните?

Те позволяват да се контролира температурата и влажността на храната, която се приготвя в тях. Това се дължи на факта, че стените на тези съдове се нагряват постепенно с равномерно разпределение на температурата, а порестата структура на керамиката позволява да се абсорбира влагата вътре в нея и след това да се изпарява отново. В резултат на това храната, която се приготвя в тях, не само се вари, но придобива изключително апетитен вкус, дължащ се на специалния начин на готвенето. Когато сервирате ястието си в керамика, то ще има привлекателен външен вид и приятен аромат, а храната ще изглежда сочна и мека.

Защо да пазарувате от HomeMax?

Доверявайки се на HomeMax, вие ще получите качествено и бързо обслужване от нашите служители, достъпни цени и огромен избор. Доставяме бързо до всяка точка на страната, а също така подхождаме индивидуално и с внимание към всеки наш клиент. Разполагаме не само със сайт, но и с верига от физически магазини в цялата страна, където сами да се убедите в предимствата ни. Заповядайте още днес!