Филтрирай по
Цена
от 10 лв. до 129 лв.
Страница 1 от 2

Какви работнически якета се предлагат?

  • Без ръкави – стандартни елеци, които се предлагат с много джобове, ако работите с ръчни инструменти или напълно изчистени, които позволяват максимална свобода на движение;
  • Светлоотразителни – някои са с цели светлоотразителни качулки, други с ленти на гърба и ръкавите;
  • Водоустойчиви – от специален текстил;
  • Ветроустойчиви – предпазват от вятър подходящи и за планинари;
  • Ватирани;
  • Зимни шуби – специализирани, които освен ветро и водоусточиви са и студоустойчиви;
  • Куртки – изработени от памучна материя, използват се в топло време и предпазват от изцапване с масла и други;
  • Антистатични – за заетите с химикали и течности, които са леснозапалими;
  • С или без качулка – предлагат се модели и със сваляща се качулка;
  • Комбинирани.

Какво ви трябва на Вас?

Както вече споменахме има модели, които са без излишни детайли, стоят прибрани по тялото. Първите са подходящи за професии, при които потребителят има нужда от свобода на движението, докато вторите са за хора, които по време на работа (защо не и хоби) използват много ръчни инструменти, които се сменят постоянно, за да не се губи време в търсене – просто ги прибираме в якето.
Ако работите под влияниена външни атмосферни условия, то тогава подходящи за Вас ще бъдат комбинираните якета – водо- и ветроустойчиви, при които има ластична лента на кръста и ръкавите за допълнителна защита. В зависимост от сезона можете да изберете дали работното Ви яке да бъде ватирано или не.
Ако пък работата Ви е свързана с ремонтиране на машини, това предполага много упорити петна ежедневно. През топлите месеци можете да използвате лека памучна куртка, която ще Ви предпази от замърсявания.
Светлоотразителната лента е задължителна, ако работите вечер или в мрачни помещения, ако работите в заводи с машини, или в лоши условия.
Почти всички якета са изработени от олекотени материи, все пак най-важното след защитните му функции е това – колко удобно ще се чувствате в него. 

Как да се опазите здрави?

Отговорът тук е много прост – като изберете правилното за Вашата работа или хоби яке. Това е единственият начин да се предпазите от простуди и работни травми.

Защо да изберете онлайн магазина на HomeMax?

Ние работим с доставчици, доказали се във времето, предлагащи качествени стоки, които ние Ви предлагаме на достъпни цени. Възползвайте се! Със сигурност ще откриете най-подходящото за Вас яке в нашият онлайн магазин.