Филтрирай по
Цена
от 27 лв. до 62 лв.
Страница 1 от 2

Когато времето е променливо, най-вече през пролетта и есента, трябва да сме подготвени за всякакви изненади. Когато работим и на открито пък трябва да сме подготвени с различни връхни работни дрехи. Задължително измежду тях трябва да се намира един елек, той е толкова универсален.. и не само за работа! Можете да го добавите към багажа за лятната палатка в гората, където вечер става студено. Тръгвате на поход за няколко дни – вземете един лек елек с Вас и няма да съжалявате. Ако работите в помещения с голяма площ, които трудно се затоплят – тогава със сигурност ще Ви е необходим. Ако пък сте шофьор, винаги е по-приятно да имате един работен елек при багажа – когато вечер захладнее, когато Ви се наложи да слезете набързо от колата – той е толкова лек и удобен. Ако пък сте автомонтьор, то тогава освен, че ще Ви е удобно, докато работите с него, ще имате къде да държите дребен ръчен инструмент на по-малко от една ръка разстояние. Общо взето, всеки майстор има нужда от тази връхна дреха – пролет, лято, есен или зима – винаги може да ни се наложи да я използваме, а тя е толкова лека и събира толкова малко място, че можем да я вземем навсякъде с нас.

Защо да си вземете елек?

Като че ли тази връхна дреха е незаменима, когато става дума за комфорт и топлина. Нека видим някои от предимствата на елека за работа:

  • Ватиран – тази връхна дреха е с топла вата, а в същото време под нея можем да сме облечени както с тениска, така и с дебел пуловер. Освен че е ватиран, има модели, при които и подплатата е топла – поларена или дори вълнена;
  • Водоустойчив – някои модели елеци са изработени от специална материя, която не позволява да намокрим гърба си – подходящо за рибари, автомонтьори, шофьори и всеки майстор, който не седи само на сухо в затворени помещения;
  • Устойчив на замърсявания – намират се значително по-трудно, но за професиите, които предполагат работа с трудно изпиращи се химикали са за предпочитане;
  • Джобове – има модели, които са максимално изчистени, с вътрешни джобове или най-много два външни за ръцете, има и такива, които имат външни – долни, горни (на гърдите) и вътрешни. Изберете според спецификите на професията си.

Ще топли ли?

Ватираните модели, които са и с вътрешна подплата ще Ви държат приятно топло, докато вършите своята работа или се разхождате сред природата.

Кой размер е вашият?

Това отново зависи от особеностите на Вашата работа – за някои е по-удобнен вариант свободностоящият елек, за други по-удачно е дрехата да стои по тялото.

Защо да изберете home-max.bg?

В нашият онлайн магазин ще откриете разнообразие от модели и цветове с различни спецификации, което ще Ви помогне да откриете най-рационалният избор за Вас на достъпни цени. 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм