Филтрирай по
Цена
от 4 лв. до 729 лв.

Какви видове електрическо отопление се предлага?

Електроотоплението е едно от най-масово ползваните, а именно поради удобството си, безопасността и удобството. На пазара могат да се намерят вече не само стандартните модели, но и различни други като например дори красиви отоплителни картини, които съответно не само ще се грижат за топлината и комфорта в дома ви, изпълнявайки чисто практична функция, но и ще имат естетическа роля да украсяват дома. Моделите са различни, като те са подходящи например за коридора, тъй като са предназначени за по-малка площ от около 12 кв. метра.

Духалките също се използват за по-малките пространства, докато керамичните панели и печки или пък конверторите са с различна мощност, тоест в зависимост от това в колко голямо помещение ще ги ползвате. Отличен вариант са и модерните сега електрически камини, които са невероятно красиви и ще се погрижат заедно с това да осигурят необходимия комфорт и топлина в дома ви, вписвайки се хармонично във всеки интериор.

Какви са предимствата?

  1. Електроотоплителните уреди са безшумни и не се изискват допълнителни ресурси, за да работят (въглища, дърва, газ и други) и освен това не замърсяват атмосферата. Достатъчно е само да ги включите в системата и вече ще имате приятна топлина в дома ви;
  2. Освен това тук не се изисква предварителна инвестиция, за да инсталирате тази система, както например се получава ако е необходимо да се извърши монтаж на отоплителния уред, тоест при тях има и допълнителни разходи. При електроотоплението всичко е много по-лесно и опростено, като заедно с това те не отстъпват по отношение на своята енергийна ефективност, икономичност и бързо затопляне на помещението. Много важно условие е да се съобразите с големината на отопляемото помещение и съответно с мощността на уреда, на който сте се спрели. Ако имате трудности с това или допълнителни въпроси, можете да се свържете с нашите професионални консултанти и те ще ви помогнат да направите най-доброто решение за вашия дом;
  3. Към днешна дата има и много допълнителни начини, за да увеличите енергийната ефективност на вашите уреди, като например използването на слънчеви батерии. Разбира се в този случай ще ви е необходима и допълнителна инвестиция, но бъдете сигурни че много скоро ще си я възвърнете, залагайки на качествените модели от HomeMax, които сами по себе си се отличават с икономичността си.

Защо да пазарувате от HomeMax?

Защото ние знаем, от какво имате нужда и ви предлагаме огромен избор от различни отоплителни уреди с отлично качество и на конкурентни цени. Ние се грижим за вашия комфорт, предлагайки ви печки с различна мощност в зависимост, каква е големината на помещението, както и в различен ценови клас. Ако искате да се погрижите за уюта и топлината в дома ви, тогава ние ще направим това вместо вас. Нашите професионални консултанти ще ви помогнат, ако срещате трудност с избора и ще ви посъветват на кой модел да заложите. Очакваме ви още сега!