Огледала за баня

Филтрирай по
Цена
от 4 лв. до 599 лв.

Огледалата за баня са важен елемент от санитарното помещение, защото там извършваме различни козметични процеси и е редно да има къде да се погледнем сутрин. Какво обаче ще откриете при нас, начините за монтаж и подходящите размери ще ги обсъдим в настоящата ни статия. Да започваме!

Какви огледала за баня ще откриете при нас

В онлайн магазина сме направили доста огромна и разнообразна селекция от модели за всякакви, дори и най-прецизните предпочитания. Например, в гамата сме се погрижили да присъстват различни по форма решения, както и с вградено осветление, с рафтове и етажерка, с лампа, поставка и много други. Разбира се, ще намерите и по-обикновени разновидности за стени, без допълнителни екстри и естествено на по-достъпни цени.
По форма те са кръгли или правоъгълни, овални, петоъгълни, трапецовидни, призма и много други. Съществуват дори и стенни варианти с допълнително козметично огледало за удобство при гримиране и други подобни процедури. Характерното за него е, че е подвижно и можете да си го позиционирате по ваше усмотрение.

Как се монтират

Съществуват няколко варианта:

  • Чрез залепване - той е най-бързият и лесен за изпълнение. На задната страна на изделието по краищата му се нанася специално лепило и елементът се позиционира в желаното положение, върху предварително добре почистената стенна основа;
  • Чрез Винтове - в четирите краища и в плочките се пробиват отвори, след което се поставят дюбели и фиксацията се извършва чрез винтове, върху главите на които се полагат декоративни капачки.

Това бяха двата най-широко употребявани модела за фиксация. Те обаче имат положителни и отрицателни черти. В първия случай, Вие получавате елемент с декоративен характер, с липсващи върху него каквито и да е монтажни допълнения.. Лошото е че при желание за смяна или преместване, ще е трудно да се отлепи.
Във втория случай се виждат допълнителните скрепители, но пък те позволяват подмяната или преместването на изделието. Труден е за изпълнение и се изискват специфични познания за пробиването на керамичните плочки и повишена прецизност при изпълнението.

Какви размери са подходящи

Те би следвало да се определят на база предвиденото място. Преди да пристъпите към покупка, освен че избирете харесваната от Вас форма, обърнете внимание и на размерите в описанието. Вземете ролетка и проверете предварително дали избраният от вас артикул ще застане правилно на определеното за него пространство.
Много е важно отстрани, отгоре и отдолу да има малко авансово разстояние, а да не се стремите плътно да прилепне до ъгъла и от двата края. Наложително е защото често в подобни случаи дори и един милиметър отклонение няма да позволи извършването на монтажа.

Защо да се доверите на HomeMax

Осигуряваме всичко необходимо, за да останат клиентите ни абсолютно доволни. Например, при нас в онлайн магазина предлагаме голяма гама от разновидности, за да се направи сравнение с множество модели и да се избере най-добре съответстващото според нуждите.
После, цените ни са възможно най-евтините, поради сътрудничеството ни с доставчиците и получените от тях изгодни оферти. Не на последно място стои и екипът ни от експерти, на които е възможно да се доверите на 100% за съвети относно избора.
Всичко изложено за продажба е абсолютно ново и с гаранция, за да сте спокойни, че ще използвате покупката си достатъчно дълго време, без тя да създава проблеми.. Ако искате да ни питате нещо, свържете се с нас и с радост ще Ви отговорим. Очакваме Ви!

 Огледала за баня