Увеличителни козметични огледала

Филтрирай по
Цена
от 19 лв. до 26 лв.
Страница 1 от 1

Вече нито мъжете, нито жените могат без употребата на огледала, които най-често са използвани за различни козметични процедури - гримиране, бръснене и т.н. Защо обаче ни е необходимо увеличително и какви видове са налични при нас, как да изберем и още полезни неща ще споделим в поредния ни материал.

Защо ви е нужно?

Увеличителното козметично огледало ни позволяват да приближим няколко пъти образа, давайки ни възможност да забележим проблемните области по кожата, които с обикновен аналог не можем да видим. Често намират приложение в центровете за красота, но все повече се появяват и по частните домове. Те са способни да приближават от 2 до 10 пъти образа, без размазване и дефекти.

Предпочитани са от хората, грижещи се за безупречната си външност и в тази група попадат дамите, но не липсват членове и от мъжката част. Добър вариант е възможността за приближаване при гримиране и оформяне на сенките или веждите, както и за проверка на равномерното бръснене при мъжете.

Какви видове предлагаме?

При нас в Home-Max ще откриете настолни и стенни решения. Първите се поставят върху плота и позволяват регулиране на наклона само нагоре и надолу, а ползващият го трябва да е седнал, за да му е удобно.

Вторите осигуряват регулиране дори и на далечината и позволяват събирането им така, че да не пречат на преминаващите покрай тях хора, когато не се ползват. За да е комфортна употребата, трябва да сме изправени, от което следва, че монтажа е нужно да го съобразим с височината си.

Какво да изберете?

Както стана ясно и по-горе, ако обичате да провеждате разкрасителните си процедури седнали, то настолното решение е по-удачното за Вас. Ако обаче предпочитате да сте изправени, когато се грижите за външността си, то стенния модел е по-добрия вариант.

Размерът в случая е от значение и той по скоро играе роля за по-удобното ползване на аксесоара. Налични са малки, средни и големи и изборът зависи от начина на употреба. За домашни нужди, най-често се избират средните размери, докато за професионално ползване са предпочитани големите. Малките са по-преносими и компактни и дават възможност да ги носите навсякъде с Вас.

Предимствата на Хоум Макс

При нас в Home-Max също предлагаме подобни увеличителни козметични огледала на страхотни цени и с най-добро качество на изработката. В онлайн магазина Ви очаква също:

  • отлично обслужване и професионализъм от страна на екипите ни;
  • винаги бързи доставки до адрес или офис на куриер;
  • предлагане на промоционални оферти;
  • верига от физически магазини из цяла България;
  • най-разнообразна продуктова гама от предложения за избор.

Заповядайте още днес!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм