Нагревателни кабели

Филтрирай по
Цена
от 4 лв. до 529 лв.
Страница 1 от 2

Ако вече Ви е омръзнало, ставайки от леглото да стъпвате на студения под или планирате цялостна промяна на основното отопление и преминаване към подово под, то четете следващите редове и разберете какво предлагаме ние в HomeMax.

Какви продукти ще откриете

В тази подкатегория сме събрали всичко необходимо за Вашето подово отопление и не само!

  • нагревателни рогозки и фолио за подово отопление - нагревателните рогозки могат да бъдат монтирани в лепило за плочки или в замазка под теракот, гранитогрес, ламинат, паркет, докато фолиото е приложимо без замазка под ламинат, балатум или мокет. Те се предлагат в различни размери, най-добре е първо да имате план как ще бъде обзаведено конкретното помещение, за да се разположи подовото отопление по най-рационален начин - само, където е необходимо. Предлаганите размери варират между ширина 50 см или 100 см, в зависимост от продукта и производителя и дължина до 29 м или иначе казано, можете да си купите парче подово отопление от 1 м2 до 14,5 м2;
  • аксесоари за подово отопление - най-често рогозките и фолиото се предлагат без необходимите за монтажа съединителни кабели, терморегулатори, проводници и комплекти за включване - предимството е, че по този начин можете да изберете най-доброто решение за Вашия дом и според предпочитанията си;
  • нагревателни кабели - предлагат се с или без щепсел. Подходящи в системи против лед и сняг за улуци, водосточни тръби, тераси, стълбища, пешеходни алеи и други;
  • терморегулатори - електронни, програмируеми - при нас ще откриете точно този, от който имате необходимост. Позволяват Ви да контролирате температурата и да пестите енергия, когато няма никой в помещението.

Как да изберете подходящ нагревател

Нагревателите за под се предлагат в различни размери и като ширина на рогозката и като дължина. Продават се на бройка, затова е много важно да имате план на помещенията и обзавеждането вътре, за да вземете правилно решение за вариантите, които трябва да закупите.
Какво имаме предвид? - искате да сложите подово отопление във Вашата баня, искате да имате топлина под краката, когато сте под душа или пред умивалника, но не е необходимо да имате топлина под ваната, например - поставянето под нея би било напълно излишен и нерационален разход. Същото важи и за дневната - нямате нужда от топлина под секциите или под дивана.
Друг важен момент е, дали подовото трябва да е монтирано в замазката или това не е необходимо. Например, ако искате да разположите под мокета в спалнята, по-добре е да изберете подово инфрачервено фолио, което се монтира без замазка.

Защо да закупите онлайн от home-max.bg

Ние в ХоумМакс се стремим да предлагаме рационални, цялостни решения за подобряване на Вашия дом на разумна цена. Към отоплението трябва да се подходи с внимание и професионализъм, защото в днешно време е изключително важно все повече да се стремим към енергоефективни решения. Именно затова Ви каним, да станете част от нашите доволни клиенти! Поръчайте лесно онлайн с доставка до Ваш адрес или заповядайте на място в нашите магазини, където да се възползвате от съветите на нашите консултанти.