Зимни принадлежности за градината

Филтрирай по
Цена
от 3 лв. до 2799 лв.
Страница 1 от 1

Какви видове снегопочистваща техника се предлага?

С наближаването на зимата е време да се погрижите не само за коледната украса и подаръците, но и да се замислите за това как точно ще почиствате снега. За целта съществува различна снегопочистваща техника, като основно това са снегорините. Те биват самоходни, несамоходни, електрически и на бензин. Именно тези, които се задвижват от гориво са едни от най-често срещаните.

Почистването на снега около дома ви е доста трудна задача, особено ако времето е много лошо и снеговалежите са големи. Лопатата може да ви свърши работа за тази цел, но друг практичен вариант e снегопочистващаta техника, с която ще си облекчите значително това задължение. Едни може би ще кажат, че това е разкош и излишна покупка, докато други са на мнението, че те са незаменима вещ особено ако живеете в къща. Както и всяко друго оборудване и това си има своите различни предимства в зависимост от модела, както и функционални различия.

Как да направите правилния избор

Не можем да кажем, че дадена техника за почистване на сняг е по-добра, а друга по-лоша. В случая по-скоро говорим за това, че при покупката ви е добре да се водите от мястото, в което живеете, както и от климатичните особености. Aко говорим за почистване около по-голям търговски обект, тогава е по-добре да се спрете на снегорини, тъй като с тях ще свършите тази работа значително по-бързо. Те са добър избор и ако живеете в къща или като цяло, ако мястото за почистване е по-голямо, а климатичните особености в региона ви са по-сурови.

Лопатите също са отлично решение за тази цел и са добър вариант за почистване около входовете на дома. Можете да използвате и препарати за обезледяване, за да сте подготвени предварително, а не да се налага после да почиствате огромни ледени кубчета.

Защо да се доверите на HomeMax

Защото ние ви предлагаме само качествена снегопочистваща техника на достъпни цени. Ще ви зарадваме приятно с голямото ни разнообразие от:

 

  • Лопати;
  • Снегорини;
  • Препарати за обезледяване;
  • Отоплители за тераси.

Заедно с нас пазаруването е лесно и удобно. Имате възможност с един клик да закупите всички необходими стоки или пък да посетите физическите ни магазини в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Плевен, Варна и Бургас. Предлагаме ви богат асортимент от над 70 000 продукта, които са удобно сортирани в различни категории и имате възможност за филтриране по цена.

Очакваме ви!