Простиране и гладене

Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 174 лв.

Във всяко домакинство има нужда от гладене и пране на дрехите, а с цел по-удобното и бързо извършване на тези процедури се предлагат различни помощни аксесоари. В днешната статия ще разгледаме вариантите за оптимизиране на процеса и защо да заложим на качеството пред ниската цена. Ще дадем също насоки за начина на сушене и простиране и предлаганите от нас решения.

Как да оптимизирате времето за гладене и пране?

Всички помощни средства, като дъска, кош и перилни препарати, трябва да са в абсолютна близост до пералнята машина. В настоящото съвремие, най-добрият помощник в пестенето на времето е автоматизирания процес. Той вече не е лукс, задължителен е във всяко домакинство. Нужен ни е още кош за дрехите, по възможност с капак, за да не станат неволни свидетели на съдържанието му нашите гости.

Отделно за гладенето, всички нужни прибори е необходимо да се намират в близост до специалната дъска - ютия, покривка, сушилка. По този начин, вършите работата си максимално бързо, без излишни действия и движения.

Защо е важно да изберете качеството?

Съществува една закономерност, която е валидна за всяко пазаруване и тя е, че качествените продукти са по-дълготрайни, красиви и удобни за използване. От друга страна, въпреки, че цената за плащане е по-висока, тя се възвръща многократно при продължителното ползване на продукта.

Полезни съвета за простиране и сушене на дрехи

  • По възможност веднага извадете прането и го прострете на открито за да съхне. Това ще предотврати образуването на неприятни миризми и ще доведе до минимално измачкване.
  • Поставяйте ризите и блузите върху закачалки, като така те няма да се обезформят и ще се изпънат. Препоръчително е вълнените и копринени изделия да се поставят в хоризонтално положение и да не са изложени на директната слънчева светлина.
  • При използване на сушилня, тя оказва благоприятно въздействие върху материите.Те стават по пухкави и приятни за носене, особено хавлиените кърпи. Подобен уред не увеличава влажността в помещението. Не третирайте фините материи в подобна машина.

Какво се предлага на Home-max.bg?

При нас онлайн ще откриете всякакви видове сушилници, простори, щипки, кошове, легени, простири, маси и множество допълнителни аксесоари. Всички те са чисто нови и с високо качество на изработката. Спазвайки инструкциите им за употреба, Вие си подсигурявате удобство и дълготрайност за години напред. Заповядайте, вижте и при нужда задължително ни потърсете. 

Защо да изберете Home-max.bg?

В Home-max Ви очаква конкурентно на пазара обслужване и цени, защото екипите ни са внимателно подбрани. Голяма част от персонала са професионалисти с дълъг практически и теоретичен опит, с нужните квалификации. Познанията им са на експертно ниво и те с удоволствие ще отговорят на запитванията Ви относно правилния избор и другите, свързани с пазаруването, запитвания напълно безплатно.

Доставките ни са възможно най-бързите, защото ние гъвкаво обработваме поръчките Ви и ги подаваме на куриерските фирми в кратки срокове. Допълнително за ваше спокойствие, всички наши продукти са с гаранция. Ако преди не сте пазарували от нас, направете го и със сигурност ще ни посетите следващият път отново. Очакваме Ви!