Кантари за тегло

Категории
Филтрирай по
Цена
от 19 лв. до 59 лв.
Страница 1 от 1

Кантарите за домашно ползване и измерване на телесното тегло са предпочитани от хората, следящи фигурата си и активно спортуващите. Но защо ни е да следим колко тежим, сред какви видове имаме избор и как да направим правилната покупка. На всички тези въпроси ще се опитаме да отговорим още сега.

 

Защо трябва да следим теглото си?

Всеки от нас иска да изглежда добре и да е харесван от околните. На фона на съвременната калорична храна и полуфабрикатите, това се оказва трудна задача за повечето хора и те неусетно излизат от здравословната норма за тегло. За да предотвратим този ефект е нужно периодично да измерваме колко тежим, за да сме наясно с килограмите си и дали те се увеличават или намаляват.

Ако и Вие сте от хората, желаещи да се похвалят с хубава фигура и добра външност, то задължително трябва да притежавате кантар у дома си. Той ще Ви показва дали се нуждаете от диети и физическа активност за нормализиране на теглото или не. Знайте, че по-слабите хора по-рядко страдат от сърдечно-съдови проблеми и високо кръвно.

 

Какви видове има?

Основно се делят на механични и електронни. Първите във вътрешността си са оборудвани с механика и платформа. Под натиска на стъпилия върху нея човек се задвижва специалния диск, изобразяващ стойностите на килограмите ни.

Електронните пък вместо механичен диск притежават течнокристален малък дисплей, изобразяващ нужните стойности. Натискът върху пружините се трансформира в специални програмни величини, показващи се върху екрана. Те са по-съвременните варианти, а по-скъпите им аналози притежават дори допълнителни функции, като показване на натрупалите се мазнини и друга полезна информация.

 

Как да изберем кантар?

След, като сме решили кой от по-горе описаните видове предпочитаме е време да определим и материала на корпуса. Най-използваните са направени от пластмаса или стъкло. Първите изглеждат впечатляващо с нотка елегантност, но пък вторите са по-надеждните алтернативи. Стъклото е значително по-податливо на механични въздействия и дори при лек удар с плътен предмет съществува голяма вероятност от поява на пукнатини. PVC пък е по-еластичен и издържащ на подобни сценарии.

От функционална гледна точка, всичко зависи от нуждите и предпочитанията Ви. Съществуват варианти, определящи не само килограмите, но и наличието на мазнини, мускулната тъкан, хидратацията и т.н. Разбира се, тези опции са достъпни само в дигиталните везни за домашно ползване.

 

Какъв избор има в Home-max.bg?

При нас в магазина ще откриете предимно електронни варианти, отличаващи се по своя дизайн и ценови категории. Различават се още по материала на изработката и функционалните си възможности. Всички те се предлагат с гаранция от производителя и в описанието на всеки от тях ще откриете подробен списък с екстрите им.

 

Защо да пазарувате в Home-max.bg?

Защото, като голям бранд и дългогодишен лидер на пазара сме създали специални изгодни предложения към клиентите ни, с което се отличаваме от конкурентите си. Ето част от тях:
• винаги високо качество на предлагания асортимент;
• повишено разнообразие за по-подходящ избор;
• достъпни в работни дни квалифицирани оператори за безплатна консултация по правилния подбор;
• възможно най-атрактивните цени с регулярни промоционални предложения;
• бърза обработка и доставка на поръчаните продукти, без значение от локацията в рамките на страната.

Разгледайте онлайн магазина ни, а в случай, че си падате по традиционното пазаруване, посетете някой от физическите търговски обекти на Home-max в големите градове. Там ще се докоснете до предлаганите стоки и ще ги почувствате физически преди да вземете окончателно решение за покупка. Заповядайте, очакваме Ви!