Сушилници за чинии и съдове

Филтрирай по
Цена
от 2 лв. до 159 лв.
Страница 1 от 2

Сушилниците винаги са намирали своето място в кухнята, позволявайки на поставените в тях съдове, чинии, чаши и други кухненски прибори да се отцедят бързо от водата. Какви разновидности ще откриете при нас в Home-max и как да направите точният избор ще се опитаме да обясним сега.

Какви разновидности има?

Основните критерии, разграничаващи отделните разновидности са:

  • материал на изработка - основно при производството им се използва пластмаса, инокс и дърво. Те позволяват създаването на красива външност и дълготрайност на аксесоарите;
  • начин на монтаж - основно те са стационарни и за стена. В първия случай, продуктът стои върху някаква основа - шкаф, плот и т.н., а във втория е окачен на стената с винтове и дюбели;
  • други - по своята вместимост, те могат да побират в себе си различен брой съдове. Това оказва влияние и върху техните размери.

Как да изберете най-подходящия за дома и кухнята?

Тъй като в повечето случаи, пространството за добавяне на допълнително оборудване в кухнята е твърде ограничено, на първо място бъдете наясно с максималните параметри на определеното място и ги вземете под внимание при избора. На второ, ако ще сушите повече наведнъж съдове, изберете модел на две нива.

После определете материалът. Препоръчително е изборът Ви максимално да се вписва в интериора с останалите аксесоари около него. Ако те са метални е препоръчително и настоящата Ви покупка да е такава. Ако пък искате да добавите цветен елемент, предлагаме и такива решения.

Какви са предложенията на Home-max.bg?

При нас онлайн са достъпни всички от изброените по-горе сушилници, поставки за различни подправки и отцедници на невероятно ниски цени. Без значение дали е нужно по-малко или по-голямо решение, дървено, пластмасово или инокс, имаме всичко необходимо тук и сега при изгодни условия. Още повече, че са налице и допълнителни аксесоари във вид на куки, свръзки, релси и всякакви подобни.

Ако не успявате да откриете търсеното от Вас или искате професионална помощ, потърсете ни и ще назначим експерт, който да окаже нужното съдействие.

Защо да купите от Home-max.bg?

Защото от дълги години до днес предлагаме само най-достъпните и същевременно висококачествени решения за дома. Наложили сме се като коректен и с грижа за клиента бранд, предлагащ само разнообразни и висококачествени артикули на сравнително ниски цени от тези на конкурентите.

Още повече, за клиентите ни са достъпни професионални консултанти, експерти в областта, готови напълно безплатно да споделят опита си с Вас, така че да купите решението, което е в пълно съответствие с предпочитанията Ви. Заповядайте при нас и в нужда ни потърсете!