Чайници и кафеварки

Филтрирай по
Цена
от 7 лв. до 19 лв.
Страница 1 от 1

 

Какво представлява кафеварка кубинка?

Има италиански произход и е от така наречения „гейзерен“ вид. Приготвеното в нея кафе е много ароматно, наситено и с плътен вкус, така че ако сте почитатели на тази напитка, ще останете очаровани от възможността да закупите най-различни такива в сайта на HomeMax или във физическите ни магазини в страната. Съвременните модели на кубинката се отличават с това, че са изключително функционални. С тях ще можете да си приготвите ароматна напитка, която да е с гъст и плътен каймак. Именно те са и едни от най-използваните у нас.

Какви видове кафеварки и чайници се предлагат?

Еспресо моделите са също отличен избор, ако обичате да пиете сутрин тази напитка, за да се събудите и да започнете деня си приятно. Имат множество функции и се харесват именно поради факта, че с тях приготвянето на ароматното кафе е лесно и приятно занимание. Тези, при които се използват капсули навлизат все повече в употреба и единственото, което се изисква да направите е да изберете нужното количество и програмата. Изцяло автоматични са и именно лекотата на използването им, както и почистването е причината да се избират все по-често за домакинствата.

Чайниците се делят основно на електрически, така и на обикновени. Изработват се най-често от порцелан, стъкло, метал или керамика. Част от удоволствието да се пие чай е именно избора на подходящ сервиз, затова трябва да се подходи с внимание и към тази покупка. Размерите им също се различават и при избора си е добре да се водите от това, колко членно е семейството ви, както и до колко всички те са почитатели на тази топла напитка.

Видове:

  • Тип преса;
  • Стъклени;
  • От неръждаема стомана;
  • С цедка;
  • Други.

Защо да изберем стъклен чайник?

При тях може да се наблюдава процеса на приготвянето, а също така по този начин можете и само по цвета да определите кога напитката е готова. Почистват се много лесно и с едно изплакване вече ще са чисти. Съветваме ви да видите и указанията на производителя, а именно дали избрания от вас модел е подходящ за съдомиялни машини. Никога не ги оставяйте във фризера, а също така директно на печката, поради факта че стъклото може много лесно да се пукне.

Какви са предимствата на HomeMax?

Доверявайки се на HomeMax, вие ще останете приятно изненадани от достъпните ни цени, редовните промоции, бързата доставка и професионално обслужване. Ние ще ви помогнем да направите най-добрия избор за вас и семейството ви бързо, лесно и удобно. Можете да посетите сайта ни и да разгледате предлаганите от нас стоки за дома, а също така да ни посетите във физическите ни магазини в страната. Очакваме ви!