Филтрирай по
Марка
Общ капацитет
Енергиен клас
Цена
от 199 лв. до 209 лв.
Страница 1 от 1

Хладилникът е задължителен уред в кухнята, но ако тя е особено компактна и не позволява поместването на голямо обзавеждане, мини-вариантът е отлично решение. Нека разгледаме някои полезни особености ако решите да си купите такъв.

Какви са предимствата на малкия хладилник

Към тази категория влизат устройствата, чиято височина е около 850 мм — такива уреди са по-ниски и от кухненската маса. Те работят, както и обикновените, от мрежата под напрежение 220V. Също така имат отделни секции за различни храни и напитки. Нека обаче разгледаме някои от предимствата на този иначе компактен прибор:

  • Регулиране на рафтовете по височина;
  • Качествена вентилация;
  • Способност рафтовете да издържат на значителни натоварвания;
  • Лесен и удобен за поддръжка и обслужване;
  • По-лек е и удобен за пренасяне и транспортиране. 

Основното преимущество обаче са неговите размери и той може да се вмести в доста компактни места, характерни за тесните и с ограничено пространство помещения.

Какви марки ще откриете в магазина на HomeMax

Стараем се да поддържаме наличности на известните в бранша марки, като LIEBHERR, ELITE, Midea и др. Всички продукти са нови и неупотребявани с гаранция за качество на уникално ниски цени. От друга страна тези брандове са с многогодишно присъствие на пазара и имат вече хиляди доволни от продуктите клиенти, което е още едно доказателство за тяхното качество и дълготрайност.

Енергоефективни ли са малките хладилници

Ако ги сравняваме с обикновените, мини-версиите са доста по-икономични поради по-ограничената си охлаждаща площ. Влизайки в магазина, имате на разположение много и най-разнообразни модели. За установяване на минималната консумация на ток, ще ви помогне специалната маркировка. Тя предоставя определени знаци на английската азбука от А до G или А+, А++ и А+++. Последните се поставят на новите модели, които по технически характеристики значително надминават своите големи събратя. Всички стойности, показващи тези букви се определят от средната мощност на уреда. За 100% от стойността отговаря клас D, клас А в същото време ще консумира със 55% по-малко енергия, а А+ с 65%, А++ с 85% , А+++ с 95%. Тоест, последните са най-икономичните.

Защо да пазарувате от HomeMax

Защото ние даваме гаранция на всичките си стоки, предоставяме качествено обслужване с професионални консултанти, доставяме продуктите в най-кратки срокове и ви даваме възможност да проверите доставката си преди да я платите. Все основни преимущества, където са достъпни само при нас, така че заповядайте още днес дори.