намери твоя HOMEMAX координатор електронен магазин (9.00-18.00 часа): 0882 820 410 / eshop@home-max.bg национален телефон: 0800 150 80  
   
homemax  

Стенни плочки

Сортирай по

брой на страница

 

Фаянс Осака 25х40

11,
99 /кв.м.
 

Фаянс Линеа Червен 25x40 см II кач.

9,
99 /кв.м.
 

Фаянс Gold Calacata 30.5/75.5

19,
99 /кв.м.
 

Agatha black dekofon 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Agatha black 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Agatha white dekofon 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Agatha white 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Фаянс Parisian white 40x120

54,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Noce RLV 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Marfil RLV 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Noce 33.3x55

21,
9 /кв.м.
 

Фаянс Subway Marfil 33.3x55

21,
9 /кв.м.

Стенните плочки са подходящи за приложение в банята или кухнята, където условията са такива, че облицовъчният материал трябва да се почиства лесно и да е издръжлив на топлинни влияния. По-долу ще видим кои са подходящи за стена, техните разновидности и декоративните им свойства.

Кои плочки са подходящи за стена?

Стенните решения обикновено се отличават със своята дебелина, която е по-тънка от тази на подовите, но това не ги прави по-недълготрайни. Напротив, те са изключително издръжливи на странични въздействия. Обикновено се изработват от специален хидрофобен материал, способен да абсорбира водата и да издържа на всякакви химически агресивни почистващи препарати.

Какви видове има и по какво се различават?

Относно тяхната повърхност се делят на три типа:

  • Гланцирана - изглежда много красиво и отразява светлината в помещението, създавайки усещане за пространственост, но пък петната от водни пръски и други замърсявания са много добре видими и забележими;
  • Матирана - придава повишен уют и изразителност, а също лесно се почиства и петната и замърсяванията по тях не са толкова добре забележими, както в по-горния случай;
  • Релефна - изображението е релефно и красиво, като то може да е с гланцово или матово покритие.

Отличават се още и по своите размери. Той обикновено зависи от площта, предназначена за облицоване и разбира се дизайна. Параметрите им варират от 10х10 см до 600х600 мм. Всъщност се проявява тенденция към повишена употреба на правоъгълните варианти с различни дължини на страните.

Каква е ролята на фризовете и декоративните плочки?

Използват се за декорация на стенната повърхност и за нейното визуално разграничаване и разделяне на зони. Голямото разнообразие на фризове пък позволява реализацията дори и на най-нестандартните желания, създавайки индивидуалност и неповторимост.

Какво може да намерите в Home-max?

При нас Ви очакват множество разновидности на фаянс, размери и палитра от цветове, шарки и декорации. Всички те са с най-добро качество и на привлекателни цени, а наличностите огромни, за да обхванем по-висок кръг от клиентски предпочитания. Заповядайте в онлайн магазина на Home-max и в случай на нужда задължително се свържете с нас!

Защо да предпочетете Home-max.bg?

Защото от една страна, онлайн магазинът ни е изключително изчистен от към дизайн и излишни елементи и в същото време предлага богата функционалност за клиентите ни. Тя се изразява в наличието на множество филтриращи системи, позволяващи на клиента да зададе определените от него критерии и с един клик да види желаните от него разновидности, от които да направи своя избор.

Още повече, че интерфейсът е адаптивен, разпознавайки автоматично размерите на екрана и приспособявайки се за секунди към него. Това Ви позволява да пазарувате дори и през мобилните си устройства докато пътувате. В случай на необходимост от помощ в избора или при други запитвания, свържете се с нашите консултанти. Те винаги ще се отзоват! Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм