Стелки за баня

Филтрирай по
Цена
от 5 лв. до 29 лв.

Постелките за баня са много предпочитани от хиляди хора, защото на първо място те могат да бъдат един чудесен елемент от декора на помещението и на второ, те предпазват от подхлъзвания. Нека разгледаме останалите им ползи, технически параметри и вариантите за избор.

Кои са техните характеристики и ползи

Те са изключително устойчиви на влажна среда и са дълготрайни, което ще позволи дълги години да ги използвате безпроблемно. Така си осигурявате красиво и оригинално допълнение към интериора на санитарния кът и безопасността на Вас и другите членове на семейството.

Ползите обаче не свършват дотук. Тези неплъзгащи се подложки ще дадат желания комфорт на краката, когато излизате от ваната, предпазвайки Ви от студения под. Не се влияят от честотата на измиване и са устойчиви на третиране с почистващи препарати.

Какви видове има

Разновидностите вече са толкова много, че човек наистина може да се обърка сред голямото многообразие, освен ако не е наясно с някои особености, като отделните видове:

  • според материал - те се разделят на варианти, изработени от каучук, пластмаса, микрофибър, силикон, полиестер;
  • според форма - тук многообразието отново е огромно, но най-разпространени си остават правоъгълните модели с остри или заоблени ъгли. Разбира се, можете да заложите на определена оригинална овална форма и т.н;
  • покритие - възможно е да срещнете грапаво покритие във всякакъв тип - на ергономични възглавнички или подобни форми, противохлъзгащи стърчащи елементи във вид на издадени навън ленти или друг тип грайфер с различни рисунки или цветове;
  • други - важен момент при подбора е и водоотблъскващите свойства. Продуктът не бива да абсорбира влагата и да я задържа, защото това е предпоставка за развитието на бактерии.

Как да изберете подходящото допълнение за банята

При избора, най-важният момент е безопасността! Както знаем, в подобно помещение влажността е повишена и вероятността от неволни подхлъзвания и наранявания е голяма. В тази връзка, новозакупеният ни аксесоар трябва да е изработен от противохлъзгащи материали, осигуряващи надеждно сцепление с подовата настилка и не позволяващи тяхното хлъзгане.

На следващия етап е външността. Тя трябва максимално органично да се вписва с цялостния декор в помещението и да създава усещане за едно цяло. За целта подберете цвят, който да допълва останалите цветове в интериора или подобна декоративна рисунка.

Какъв избор предлага home-max.bg

В онлайн магазина на Home-max сме се погрижили да предложим достатъчно голямо многообразие на подложки и килими за баня, за да вземете най-добрия вариант, съответстващ точно на Вашия случай. Това са например многоцветни правоъгълни или квадратни модели с овални или остри ръбове и изобразени върху тях различни изображения. Имате също възможност за подбор на материала и покритието.

Защо да предпочетете home-max.bg

Защото предоставяме максимално гъвкаво и професионално клиентско обслужване, цените ни са най-добрите в бранша, а експертите ни са винаги на линия за съвети и съдействие. Потърсете ни!