Аксесоари за баня

Филтрирай по
Цена
от 1 лв. до 339 лв.

Аксесоарите вече се използват във всяка баня и нейната функционалност, ако те липсват би била изключително ограничена и оскъдна. Тези макар и малки допълнения, разширяват както функциите на помещението, така и неговите интериорни възможности. Нека разгледаме различните видове, методите за съчетаване на цветовете и изобщо начините за правилен подбор на всеки от тях.

Какви видове има

  • начина на монтаж - съществуват подови и стенни инсталации. Първите са например кошчето и декоративната постелка. Вторите са чашата за поставяне на четките за зъби, държача за хартия и др. Едни се лепят или се фиксират с дюбели и винтове, а другите просто стоят свободно на пода;
  • материал, от който са направени - обикновено се използва стъкло, пластмаса и метал. Те са се доказали във времето като най-дълготрайни и устойчиви на повишените нива на влажност.

Как да изберем подходящите

Изборът трябва да започне от отговора на въпроса, какво очакваме от бъдещото санитарно помещение? Както споменахме и по-горе, точно малките елементи изграждат цялостната визия и внасят допълнителни опции. Има и такива, без които санитарният кът не би бил функционален, но тях ще ги разгледаме малко по-долу.

Например съществува алтернатива на сапунерките - дозаторът за течен сапун. Кое да изберем?! За обществена тоалетна, последното решение е по-подходящо от хигиенна гледна точка. Предлагат се и много по-автоматизирани аналози, при които поднасяте само ръцете и дозата течност сама ще се пусне. Те разбира се са и по-скъпите варианти.

Ако сте от хората, обичащи новите и съвременни технологии и искате максимално ниво на функционалност в санитарното помещение, то ще трябва да си приготвите и солиден бюджет за целта. Разбира се традиционалистите могат да се ръководят от по-класически варианти и да добавят поне най-необходимите елементи. Каквито и да са предпочитанията Ви за принадлежности, добре е да са изработени от един и същ материал.

Как да съчетаем цветове и материали

Добър вариант е всички аксесоари в банята да са изработени в еднакви цветове и материали, за да се допълват взаимно. Най-сигурният начин е да са от една серия или пълен комплект. Така разработчикът още на ниво производство ги е създал, за да изглеждат органично еднакви и съвместими.

 Препоръчва се ако фонът на стените е тъмен, цветовете на елементите да е светъл и обратно. Така ще успяват да се отличават на общия фон. Същевременно обаче се опитайте да ги подберете за да се вписват с обзавеждането и палитрата на останалите принадлежности, като умивалник, тоалетна чиния, писуар и т.н.

Без кое не можем в банята

Съществуват задължителни допълнения в подобен кът. Това е държачът за хартия, закачалки, поставка за сапун, чаша за съхранение на четките за зъби. Това са напълно задължителните в зоната за лична хигиена неща. В случай, че трябва да се вместите в по-ограничен бюджет, по-горе изброените продукти е нужно да присъстват.

Какво се предлага в Home-max.bg

При нас в онлайн магазина ще откриете всички необходими принадлежности за извършване на ежедневната ни лична хигиена. Това са например дозатори, четки за тоалетна, поставки, закачалки, държачи, различни осветителни тела за стенно поставяне или за тавана. Лампи тип Луни и много други на достъпни цени и с високо качество.

Защо да предпочетете Home-max.bg

Защото ние разполагаме всичко, от което се нуждаете за дома, на атрактивни цени с гаранция за качество. В онлайн магазина home-max.bg имате достъп до огромно разнообразие от продукти, които се предлагат с изгодни условия на доставка. Разбира се, винаги можете да се обръщате към екипа от професионалисти за консултация и запитвания и още много други изгодни оферти. Разгледайте асортимента и при нужда се свържете с нас! Очакваме Ви!