Крепежни елементи и железария

 Железарските инструменти и аксесоари са нужни по време на ремонтни дейности и в строителството. Дори и в домашни условия, винаги се налага поправката на дадено съоръжение и без железария това не е възможно. Ето защо ще Ви представим предлаганите от нас разновидности, техните предназначения и нещата, на които да обръщаме внимание при избора.

 

Какви разновидности има?

 Отрасловият сектор към момента е толкова развит и сегментиран, че няма да ни стигне мястото да изброим всичките всевъзможни варианти, но ще се спрем на най-актуалните и търсените. Това са различните крепежни елементи за извършване на разнообразието от монтажи, ремонтни и довършителни дейности.

 Това са например отделните по диаметър болтове, гайки, анкери, дюбели, винтове, планки и още много други. Те са незаменими помощници в строителните и довършителни работи, така че се търсят постоянно. Да не споменаваме разновидните по дебелина пирони, които са подходящи за употреба при сглобяването на дървени конструкции.

 

Какви предназначения имат?

Използват се в строителните и довършителни дейности за сглобяването на отделни материали. Достъпни са изделия:

  • за дърво - за създаване на разнородни дървени сглобки. Техните резби са направени във вид на спирала, която изключително здраво се фиксира в дървото и може да стои с години;
  • за метал - съществуват специални крепежни елементи за работа с метал. Особеността на конструкцията им е такава, че могат да се прилагат само в метална основа;
  • за гипсокартон - по структура на резбата са еднакви, но различията са във формата на главата. В настоящия случай, главата на болта влиза цялата в гипсовата основа, оставяйки равнината на едно ниво без издутини;
  • професионални и за дома - съществуват железарски принадлежности, предназначени за употреба в домашни условия и за професионални изпълнения. Тези за дома разбира се са по-евтините решения и в повечето случаи експлоатационните характеристики са по-съкратени.

 

Как да изберем?

 На първо място трябва да сме запознати с материала, за който ни е нужен скрепителен елемент и неговия диаметър. Например ако ще използваме пирони, според дебелината на дървото се определя и дебелината на гвоздея. Същото важи и при болтовете за метал. Ако конструкцията трябва да издържа на огромно натоварване, по-големият диаметър е за предпочитане.

При възникнали въпроси, породили се от богатия асортимент и разновидности, свържете се с нашите експерти и те ще Ви съдействат, съобразено с индивидуалните желания. 

 

Какво се предлага в Home-max.bg?

 При нас ще откриете огромно разнообразие от анкери, гайки, винтове, шайби, различни планки, профили и др. Железарията при нас е изключително добре заредена и можем да кажем, че разполагаме с почти всичко от областта: пирони, въжета, вериги, дюбели, мебелни крака, инструменти. Разгледайте отделните подкатегории и със сигурност ще откриете необходимото.

 

Защо да се доверите на Home-max.bg?

 Защото сме богато заредени. Онлайн магазинът ни е огромен и в него има всичко от принадлежностите за дома и градината, бриколажа и ремонтните работи на атрактивни цени. Интерфейсът е изключително интуитивен и лесен за навигация, както през мобилни, така и стационарни устройства.

 Предлагаме много изгодни условия за пазаруване с възможност за връщане и замяна. Разполагаме с екип от експерти за съвети и консултации по различните теми от магазина. А транспорта ни е един от най-краткосрочните, без значение до коя точка на страната трябва да се достави артикул.

 Ако обаче не обичате новите технологии и предпочитате обичайното пазаруване във физически търговски обект, то тогава отидете до най-близки до Вас магазин на Home-Max и там ще се докоснете лично до продуктите. Заповядайте, очакваме Ви!