Саксии за балкон

Сандъчетата, кашпите и саксиите винаги са били добър избор за засаждане на отделни цветя и екзотични растения, които да отглеждаме в апартамента, къщата, двора. Нека видим малко повече подробности за тях.

 

За какви растения са подходящи различните видове?

Добре е да сме наясно с видовете цветя, които можем да отглеждаме в отделните модели прибори за засаждане:
за тераси - за случая, най-удачна е употребата на сандъчета, защото те са тесни, но широки и позволяват поместването на повече цветя в един съд;
за двор - тук значение има материалът на изработка. Той трябва да може да устоява на различните климатични условия (дъжд, сняг, слънце);
за висящи и влачещи растения - подходящи в случая са сандъчетата, защото те позволяват засаждането на няколко еднакви вида, в последствие с цъфтежа си скриващи съда;
за стаи - за вътрешни помещения най-подходящи са пластмасовите разноцветни саксии или кашпи. Те са леки и в същото време издръжливи и многоцветни, удобни за употреба във всеки съвременен интериор.

 

Какви са характеристиките на различните материали?

Пластмасовите варианти се характеризират с изключителна лекота и запазват влагата и топлината в почвата. Те са здрави и се предлагат в богата цветова палитра за да изберете според предпочитанията си.

Керамичните варианти са с повишена пропускливост на въздуха и влагата, регулирайки постъплението на топлина. В топлото време, кореновата система няма да изсъхне, а в студа няма да замръзне. Те също притежават естетична външност и чудесно се вписват във всеки интериор.

 

Какъв избор предлага Home-max.bg?

При нас имате разнообразие от керамични, пластмасови, ратанови и още много саксии, кашпи, подложки, цветарници и други аксесоари. Всички те се отличават както по своите размери, така и по формата и цвета си.

Разнообразието и избора са доста големи, така че със сигурност ще откриете търсеният продукт, дори и желанията Ви да са нестандартни. В случай на трудности, свържете се с наш консултант, който ще Ви помогне.

 

Защо да изберете от Home-max.bg?

Защото, освен споменатите по-горе предимства, избирайки онлайн магазина на Home-max, Вие ще получите продукти, изработени от висококачествени материали на неустоими цени и с бързи доставки до всеки район от страната.

Провеждаме и много промоционални акции, за да помагаме на клиентите си да правят още по-изгодни покупки, а ако харесвате традиционното пазаруване, заповядайте в някой от физическите ни магазини в големите градове. Очакваме Ви!