Филтрирай по
Цена
от 0 лв. до 99 лв.

Стайните и градински цветя са чудесен начин през топлите месеци да освежим обстановката, но за целта са нужни и специални сандъчета. Ние в Хоум Макс предлагаме чудесни решения за целта и в настоящия материал възнамеряваме да Ви ги представим по-подробно и да обясним защо да се възползвате от тях.

 

Какви видове сандъчета предлагаме?

При нас в онлайн магазина ще откриете огромен асортимент от разновидности, отличаващи се по материала на изработка, размерите, формата и цветовете. Достъпни са пластмасови или керамични решения, чиито размери варират, в зависимост от това, колко пространство искате да обградите с цветя. Достъпни са от мънички варианти (например 50x20x16 см) до големи (80 см). По форма те са правоъгълни, което ги прави добра алтернатива за балкона или градината.

Имаме още и допълнителни подложки, съвпадащи по размери и цвят за пълен синхрон между двата елемента. На ваше разположение са и специални стойки и поставки за окачване на стената. Сред цветовите решения имате избор измежду яркозелени, оранжеви, бели, тъмни варианти, розови и т.н. Като цяло, цветовата гама е изключително широка, за да подберете този, който най-добре ще се впише в обстановката.

 

Качествени ли са?

Всички представени по-горе продукти са изработени от висококачествена пластмаса или керамика със съответната термична обработка за повишена якост. Някои от предлаганите при нас разновидности са фабрично декорирани, с което допълнително на места е увеличена дебелината и съответно и здравината на самия елемент.

Изключително препоръчително е с керамичните или глинени аналози да боравите много внимателно, защото те са със значителна чувствителност при удар в твърди и масивни повърхности. Това обаче не важи за пластмасовите модели, защото подобен материал е доста гъвкав и еластичен. Въпреки всичко, при правилна експлоатация, достъпните при нас градински сандъчета и кашпи ще Ви служат много години напред.

 

Защо да пазаруваме от Home Max?

Ако сте привърженик на изгодното пазаруване и висококачествените продукти, то Вие в момента се намирате на точното място. В онлайн магазина на Хоум Макс Ви очакват:
• евтини и разнообразни продукти за дома и градината;
• редовни промоционални кампании за още по-изгодни покупки;
• само високо качество и ниски цени;
• експерти за максимална полза на клиентите при техния правилен избор;
• бързи доставки, без значение от локацията Ви в страната.

В случай, че срещате затруднения в пазаруването или не успявате да прецените дали изборът Ви е правилен, не се колебайте да ни пишете и консултантите ни с радост ще Ви съдействат. Очакваме Ви!

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване.
Прочети още
Съгласен съм