Мeбели за дома

Мебелите в дома се явяват завършващ щрих в оформлението на стаите. Именно за това, те трябва да са хармонично разположени и с добре обмислени и съчетани цветове и форми. Съвременните тенденции в интериорния дизайн позволяват да развихрите въображението си, така че да създадете уютна обстановка.
Кое е най-важното? - Вие самите да изпитвате удоволствие и спокойствие, когато се приберете у дома, разбира се!

Какви мебели за дома да изберем

На първо място изяснете стила, в който искате да обзаведете отделните помещения. След това ясно определете цветовете, които ще съчетаете. Това са двете ключови решения, които ще Ви помогнат да продължите напред към мебелите. Какво имаме предвид? – Ако решите, че искате многоцветни стени, то тогава модерните бели мебели биха по-добрият избор и обратно, ако стените са в по-бледи цветове – нека мебелите са в открояващ се цвят, за да създадете контраст.

Какви мебели се предлагат в HomeMax

Когато преминете към избор на мебелите, добре е те да бъдат функционални и красиви. Нека разгледаме какво предлага Home-Max:

  • Шкафове и гардероби – ъглови или класически, еднокрилни или многокрилни, с плъзгащи врати или стандартни – отварящи се, с или без чекмеджета в различни неутрални цветове или комбинация от два цвята – изберете според пространството, с което разполагате и Вашия стил;
  • Легла – при нас ще откриете единични, ъглови, стандартни и големи спални с или без ракла – предложенията с ракла са предпочитани, заради това, че без да заемате твърде много допълнително пространство, можете да приберете завивките на сутринта;
  • Подматрачни рамки – ако Ви се налага да подмените старата или за пръв път избирате, може да заложите на такава с възможност на повдигане както на главата, така и на краката;
  • Матраци и топматраци – избирайки от тези подкатегории, Вие залагате на доказали се във времето доставчици. Между матраците можете да изберете такива с покет пружина, бонел пружина, мемори пяна или полиуретанова пяна, ако не сте сигурни каква е разликата, заповядайте в нашите магазини, където ще получите необходимата информация от нашите консултанти.

Защо да изберем Home-Max

Ние знаем, че когато става дума за обзавеждане на дома, материалите и материите, които се използват за изработка трябва да са висококачествени. В Home-max се стремим да предложим това, което Вие търсите на достъпна цена.