Ревизионни отвори

Филтрирай по
Вид
Цена
от 3 лв. до 91 лв.
Страница 1 от 2

Ако Ви предстои ремонт на банята и се чудите как да прикриете отворите към водопровода или пък подновявате вентилационната си система и се нуждаете от решетка за въздуховод, то четете нататък!

За какво ни служат ревизионните отвори

Сред най-често срещаните видове ревизионни отвори за достъп са тези, предназначени за монтаж в обикновен гипсокартон. Изработени от метал, издръжлива пластмаса или други материали, тези панели позволяват да се прикриват грозни, но важни пространства. Те се предлагат в голямо разнообразие от размери, като някои са достатъчно големи, за да вкарате ръцете си или някакъв инструмент, а други са само решетки с размерите на отвора на отдушника, например.

Панелите за достъп улесняват инспектирането, поддържането и ремонта на ключови части на дома Ви. С тях няма да Ви се налага да режете гипсокартона или да къртите плочки, за да поправите малък проблем в инсталацията. Те улесняват достъпа до водопроводи, пожарозащитни тръбопроводи, електрически компоненти или друго скрито зад стените в помещението. Ревизионните отвори крият отвори в стените и могат да бъдат използвани за външна и вътрешна употреба, както и за тавани.

Друг вид отвори са вентилационните решетки - чистото и безопасно завършване на Вашата вентилационна система. Те Ви помагат да внесете свеж въздух в дома си. С подходящите вентилационни системи създавате най-добрите условия за оптимално подаване на въздух. Това е идеално за всички помещения, които не могат да бъдат вентилирани добре, поради структурните си условия. За да създадете функционален въздушен обмен или надеждна циркулация на въздуха, се нуждаете от различни компоненти, които са на разположение в широката продуктова гама на Home-max. Това винаги изисква висококачествена вентилационна решетка. Тя чисто и безопасно завършва Вашата системата за вентилиране и оказва голямо влияние върху функционалността и климата в закрити помещения. Ето защо е необходимо да изберете подходяща вентилационна решетка, която да отговаря на необходимите условия по отношение на дизайна и размера. Те се предлагат включително и за врати, като това спомага за естествената циркулация на въздуха между помещенията.

Как се монтира ревизионната вратичка

  • Вземете правилно размерите – най-лесно е, когато просто очертаете корпуса с молив;
  • Изрежете дупка – можете да изрежете и закрепите корпуса и преди да окачите гипсокартона;
  • Прикрепете корпуса с монтажно лепило – тествайте преди да сложите лепилото;
  • Попълнете отворите, ако има такива;

Какви размери ревизионни елементи ще намерим

  • Ревизионни отвори – от малък квадратен отвор с размери 150х150 мм до правоъгълни големи 300х400 мм;
  • Решетки – метални или PVC, кръгли или правоъгълни, с мрежа или без, регулируеми или фиксирани – само ни попитайте за размерът, който Ви е необходим.

Как помага в избора ни Home-Max

В Home-Max ще намерите разнообразни висококачествени продукти, които са оптимизирани както за вътрешна, така и за външна употреба. Те са изработени от пластмаса или метал и се предлагат в различни форми и размери.