Огради

Изборът на външна декоративна ограда за определяне границите на двора или градината е важен, за да изпълнява тя предназначението си правилно. Може също да е във вид на мрежи, решетки, пана и т.н. Ето защо по-долу ще обясним тънкостите и на какво да наблегнете. Какво предлагаме в онлайн магазина и къде е удачно да ги използвате.

 

Как да изберем

Когато правите избор, вземете следните особености под внимание:

  • тя трябва да е лека и бързо да се поставя - за целта подсигурете устойчива основа, за която да се извърши монтажа. Това обикновено са метални или дървени колове, здраво вкопани в земята;
  • да е произведена от здрави и надеждни материали - това най-често са метал или еластична и устойчива на огъване пластмаса, дърво, телени и т.н. Важно условие е да издържа на различните климатични условия;
  • правилно определяне на дължината - за да успеете да оградите цялото набелязано пространство, измерете внимателно разстоянието и дори купете няколко метра повече за по-сигурно;
  • определете внимателно функциите на оградата - Предназначението й ще бъде за декорация, за защита или просто за отделяне на дадена зона от друга. Ако я използвате по второто предназначение, тогава съобразете тя да е направена от здрави и трайни на удари материали.

 

Ако е с по-големи отвори, ще устоява на мощните ветрове, а ако е с по-ситни дупки ще може да се употребява за предпазване от градушки. Последната обаче по-трудно ще се опира на силните ветрове, поради повишеното създавано съпротивление. Ето защо е важно да изберем точното решение, според желаната функция.

За какви места са подходящи

Могат да се използват за декоративни цели в двора, домашната градина и да са изработени от метал, тел, дърво и т.н. Оградното пано е подходящо за ограждане границите на двора, но със запазване видимостта от външно-преминаващите хора. PVC мрежите са по-евтини и в същото време еластични и устойчиви на атмосферните влияния. Те също служат за декоративни ограждения или прикриване на някакви естетични дворни дефекти и т.н.

Защо да пазарувате от Home-max.bg

Защото онлайн магазинът на Home Max е доказал се във времето ритейлър на качествени и евтини стоки, с дългосрочна гаранция и невероятно достъпни цени. Имаме силно положителна интернет репутация и армия от лоялни клиенти, които многократно са пазарували от нас и продължават да го правят.

Винаги поддържаме огромно разнообразие на стоки, за да сме в съответствие с все по-големите клиентски желания. Изграждаме верига от физически магазини за хората, обичащи да се докоснат на живо до стоките. И всичко това го правим с много грижа и внимание. Ако и Вие желаете да се присъедините към общността на Хоум Макс, направете го дори още сега. Ние сме тук и Ви очакваме!