Кухня

Най-търсени продукти

Какво е нужно за всяка една съвременна кухня?

За да получите кухнята на мечтите си всяка мебел в нея е необходимо да е с модерен дизайн и съчетани цветови елементи, придаващи красиво разнообразие от допълващи се цветови решения.

Днешното обзавеждане като цяло се произвежда от различни материали: дърво, пластмаса, ПДЧ

дървесни плоскости, стъкло и метал. Често дизайнерите ги съчетават, за да се получи оригинален краен продукт. Например винаги интересно изглеждат стъклените врати на горните шкафове и пластмасови на долните. Съществуват различни стилове, като кънтри, френски прованс, алпийски хижи и дори арт нуво. От към цветови комбинации се използва черно белия стил с червени/сиви акценти или разчупени нюанси със свежи светли цветове. 

Какви кухни и кухненско оборудване ще намерите в магазина на HomeMax?

Предлагаме ви актуален продуктов каталог с голямо разнообразие на подови настилки, шкафове, оригинални водни смесители, плафони и интериорни врати. Всичко необходимо за красивото и съвременно подреждане на най-използваното помещение в дома.

Избери мебелите, които ти подхождат и то на изключително достъпни цени! 

От къде да започнете при обзавеждането?

На първо място нещата трябва да се планират. Тоест, вие трябва да имате изготвен план относно:

  • разположението на отделните компоненти;
  • каква ще е подовата и стенна настилка;
  • смесителите за чешмите;
  • материала, от който ще са изработени шкафовете и работния плот.

Обикновено помещенията за готвене не са големи и практичното използване на малкото пространство е от изключително важно значение, така че подходящата подредба на оборудването трябва да се направи по възможно най-рационалния начин. Само тогава работата ще се върши бързо и качествено. 

Как да направите правилния избор?

Специалистите съветват по време на избора да вземете в предвид размерите на отделните компоненти и материалът на изработка, броя на хората, използващи зоната и възможно най-удобното разположение на битовите прибори. Днес дори вече съществуват цялостни комплекти решения, което е добър вариант, тъй като всичко си пасва точно и е направено в един стил. Можете дори да направите поръчка за индивидуална изработка по ваш вкус. 

Защо да се доверите на HomeMax?

При нас ще откриете над 70 000 продукта за дома и верига магазини из цялата страна. Всичко това се допълва с различни услуги и професионално отношение, а качеството е гарантирано, така че заповядайте при нас още сега!